Workplace oplossingen

Werkt waar je ook werkt

Workplace oplossingen

Werkt waar je ook werkt

Slim, veilig en flexibel samenwerken en vergaderen.​

De werkplek van vandaag is voor iedereen anders. Realiseer jouw strategische doelstellingen op het gebied van modern werken en vergaderen. De werkplek van vandaag is voor iedereen anders. Mobiele devices hebben hun intrede gedaan en mensen werken niet meer vanuit één vaste locatie. Daarnaast variëren de wensen per medewerker. Hoe ga je daar mee om? En welke financiële en beheersmatige consequenties zijn hieraan verbonden?

 

We helpen jou bij het realiseren van strategische doelstellingen op het gebied van modern werken en vergaderen. Zo zorg je voor productieve en tevreden medewerkers.

Mobile device management.

Het aantal mobiele devices op de werkvloer is in de afgelopen jaren enorm gestegen, maar welke invloed heeft dit op organisaties?

Hoe ga je als organisatie om met deze invasie van mobiele apparaten en welke voor & nadelen heeft dit binnen jouw bedrijf?

In deze infographic geven we de nieuwste en relevante facts & figures over mobiele apparaten op de werkvloer. 

Veilig mobiel werken.

We gaan steeds mobieler werken. Iedereen wil altijd en overal bereikbaar zijn. Naast alle voordelen die dit biedt is het belangrijk rekening te houden met de beveiliging. Het succesvol implementeren van mobiel werken in jouw organisatie kan niet zonder de juiste beveiliging.

Lees in de whitepaper waarom veilig mobiel werken zo belangrijk is en hoe je dit doet. Volg het stappenplan.

Oplossingen van ARP.

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner voor al je it-oplossingen, met consultants gespecialiseerd in de vakgebieden Workplace & Print. ARP biedt meer dan IT-producten, ARP levert een werkende oplossing. Daarnaast voorzien wij tevens hardware, software, IT-supplies en kantoorbenodigdheden. 

Arnaud Schryvers

Workspace specialist.

T:  +32 89 39 32 17

E:  arnaud.schryvers@arp.com

Niels Welkenhuyzen

AV specialist.
T:  +32 89 39 32 20
E:  niels.welkenhuyzen@arp.com

Better Meetings.

Jouw collega’s, klanten en partners moeten altijd en overal verbinding met elkaar kunnen maken en kunnen samenwerken, van verschillende tijdzones tot aan dezelfde vergadertafel. Hierdoor worden virtuele vergaderingen ook steeds belangrijker.

In deze whitepaper lees je meer over de tools die er zijn voor het nieuwe samenwerken en welke voordelen het allemaal biedt.

Lees meer over onze workplace oplossingen.​

Efficiënt en persoonlijk vergaderen, zonder fysiek aanwezig te zijn?

Samenwerken hoeft allang niet meer door bij elkaar in een ruimte te gaan zitten. Software zoals MS Teams, Cisco Spark of WebEx heeft vergaderen een nieuwe dimensie gegeven. Er zijn talloze tools beschikbaar waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Hoe hou ik mijn omgeving beheersbaar?

Steeds meer werknemers hebben een smartphone, laptop en soms ook nog een tablet. Heel flexibel en mobiel maar steeds moeilijker te beheren. Gelukkig zijn er steeds meer beheers- en beveiligingsoplossingen beschikbaar. Welke oplossing voor jou de beste is, weten we pas na goede inventarisatie.

Waar staat Device as a Service (DaaS) voor?

Desktop-as-a-Service (DAAS)? Koop of lease, aanschaf of gebruik. Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Onze consultants kunnen alle mogelijke oplossingen (van alle verschillende leveranciers en ons eigen EasyWork-concept) presenteren en samen bepalen welke oplossing de beste is voor jou en voor jouw bedrijf.

Lees meer »