Over ons

Wie zijn wij?

ARP is al ruim 30 jaar de snelle en betrouwbare leverancier van hardware, software, IT-supplies en kantoorbenodigdheden. We combineren de beste online bestelsystemen en logistieke organisatie met een assortiment van 30.000 verschillende producten om binnen 24 uur te leveren aan B2B en B2G klanten in heel België.

Hoe wij u ondersteunen.

Hiernaast levert ARP vandaag de dag ook IT-oplossingen, met consultants gespecialiseerd in de vakgebieden Workplace & Mobility en Printing & Imaging. ARP biedt meer dan IT-producten, ARP levert een werkende oplossing.

Hoe zien we de toekomst?

De combinatie van een persoonlijke accountmanager met een gebruiksvriendelijke online shop garandeert een optimale cross-channel-ervaring. ARP heeft vestigingen in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk en België. Met haar intrede in het Bechtle-concern heeft ARP sinds 2004 ook een sterk moederbedrijf aan haar zijde. Samen zijn ARP en Bechtle in heel Europa aanwezig.

 

ARP Let’s Connect. IT’s Easy.

Duurzaam ondernemen
als IT Manager

Duurzaam ondernemen, je hoort de term steeds vaker voorbij komen. Maar wat houdt het precies in? Het is heel eenvoudig: bedrijven die duurzaam ondernemen, houden rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten. Dat is beter voor het milieu én voor de samenleving. Maar ook voor je bedrijf. We leggen je graag uit wat de voordelen van duurzaam ondernemen zijn en geven je alvast een aantal tips om je printomgeving duurzaam te maken.

Papierloos werken is de toekomst! Ontdek de voordelen van digitaliseren

Maak kennis met de wereld van papierloos werken. Wat zijn de voordelen van papierloos werken en waarom is het zo belangrijk? Je leert het in deze infographic. Het “digitaal kantoor”, “slimmer werken” en “het nieuwe werken” dit zijn allemaal termen die je tegenwoordig veel aandacht krijgen. Maar hoe helpt dit je om sneller te groeien als organisatie?