powered by Intel®

De transformatie van de werkplek met
Lenovo

Vergeet je iets belangrijks bij de customer experience? De oplossingen van Lenovo passen zich perfect aan jouw bedrijf aan en verhogen de productiviteit.

Met geavanceerde apparatuur, eersteklas accessoires en effectieve collaboration-tools komt Lenovo goed beslagen ten ijs en kan direct een pasklare oplossing aanbieden voor specifieke uitdagingen. Een effectieve strategie uitwerken is niet echt moeilijk. De uitdaging zit hem erin om het fundamentele probleem te achterhalen.

Forrester heeft onlangs onderzocht dat de werkbeleving van grote invloed is op de productiviteit van medewerkers bij MKB bedrijven

en het uiteindelijke slagen van de bedrijfsdoelen.

Hierin wordt gesteld dat werkbeleving onder andere staat of valt met technologie.

De manier van werken is veranderd. De millenials en zeker ook de Z-generatie (geboren tussen 1995 en 2015) worden een steeds grotere en daarmee ook belangrijkere groep op de werkvloer (59%). In 2025 zal zo’n 75% van de beroepsbevolking bestaan uit millenials. Je ontkomt er dan ook niet aan om te luisteren naar de wensen en eisen van deze groep werknemers.

 

powered by Intel®
Bedrijven optimaliseren continu vanzelfsprekend de klantbeleving of customer experience (CX), omdat deze direct invloed heeft op de omzet en de winstgevendheid.
Een belangrijk onderdeel wordt daarbij echter vaak over het hoofd gezien, namelijk een sterke werknemersbeleving of employee experience (EX).
Wat je medewerkers te bieden hebt, is nu belangrijker dan ooit:
  • In 2020 bestaat 50 % van het personeel al uit millennials en generatie Z. En in 2025 zal dit percentage oplopen tot 75 %.
  • Deze jonge medewerkers zijn erg gemotiveerd en zoeken een baan die zinvol is.
  • 43 % van de leidinggevenden in het MKB stellen dat ze zich zorgen maken over de personeelsontwikkeling.
EX en productiviteit gaan hand in hand.
  • 96 % van de medewerkers die een EX-index in het bovenste kwart hebben, bevestigen een hoge productiviteit en hoge werkprestaties.
  • Maar... 40 % van de medewerkers in het MKB ervaren hun werk als niet bevredigend.
  • Maar... 38 % van de medewerkers in het MKB hebben niet het gevoel dat hun werkomgeving de productiviteit bevordert.
Lenovo stelt hoge eisen aan technologie en engineering en is met zijn ThinkPads® en notebooks een toonaangevend bedrijf met het oog op geavanceerde functies, een weldoordacht design, betrouwbaarheid en prestaties. Met de legendarische ThinkPads® en de betaalbare Lenovo notebooks bieden ze hun klanten altijd de beste oplossing voor hun specifieke zakelijke wensen.
ThinkCenter© Desktops en all-in-one computers van Lenovo zijn gemaakt om het werk van IT-beheerders te vergemakkelijken – van toonaangevende implementatiefuncties tot security. De betrouwbare en duurzame systemen bieden de beste en uiterst solide kwaliteit en kunnen alle werkzaamheden aan.
De ThinkCentre Tiny-in-One serie combineert een naadloze implementatie met geweldige beeldschermen. Samen maken de ThinkCentre Tiny en de lichte, dunne Think Monitor slimme systemen nog slimmer.
Lenovo workstations leveren de krachtigste prestaties en superieure betrouwbaarheid. En ze zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Anders dan bij eenvoudige zakelijke pc’s zijn workstations speciaal gemaakt voor bedrijfskritische toepassingen – met optimale processors, snellere prestaties en verbeterde GPU’s. Ze laten gewone consumenten-pc’s ver achter zich. De ThinkStation en de ThinkPad P-serie zijn ook gecertificeerd voor belangrijke ISV-toepassingen en voldoen ook aan de zwaarste militaire eisen. Laat je ideeën werkelijkheid worden!

De ThinkVision-beeldschermen van Lenovo bieden je de beste gebruikerservaring met wijde kijkhoeken, hogere resoluties en de beste flexibiliteit, connectiviteit en ergonomie.