Surface Go 2.

Onze kleinste, lichtste 2-in-1-laptop.

Blijf met iedereen in contact waar je ook bent. De nieuwe 10,5 inch Surface Go 2 is perfect draagbaar, met de veelzijdigheid van tablet-naar-laptop en een lange levensduur van de batterij tot 10 uur.1 Als je behoefte hebt aan meer vermogen, meer productiviteit en een groter scherm, bekijk dan Surface Pro 7.
10,5 inch
touchscreen
10 uur
levensduur van de batterij1
544 gram
Startgewicht2
m3 Go 2
64%
Sneller dan de Go3

Presteert dagelijks bij elke taak, waar dan ook.

Surface Go 2 kan je de hele dag door helpen met alle taken die je hebt gepland Snel ideetjes opschrijven, helpen met huiswerk, presentaties maken en ermee oefenen en je e-mail beheren.
Leer
Geen taak is te lastig en ook bij huiswerk krijg je rekenhulp van tools zoals OneNote. Handig voor wiskundige vergelijkingen.
Schrijf
Sluit de Surface Go Type Cover* aan voor een geweldige type-ervaring waar en wanneer je maar wilt, nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren4 plus een geïntegreerd glazen trackpad voor nauwkeurige navigatie.
Teken
Maak notities, je huiswerk, teken, schets en kleur direct op het scherm met de Surface Pen.*

slim werken

jo hoeft alleen maar te schrijven
druk jezelt uit
Slim werken
Je hoeft alleen maar te schrijven
Druk jezelf uit

Ga op pad en kom tot rust.

Browse, speel en bingewatch op het 10,5 inch touchscreen met een verbeterde 220 ppi-resolutie.

Van je bank naar je keukentafel.

Maak verbinding en hou contact zoals jij wilt, gebruik hem als tablet of laptop met een batterij die lang meegaat.

Premium-geluid met helder, krachtig volume.

Inclusief ingebouwde Dolby® Audio™ die perfect is voor het luisteren naar muziek, podcasts en audioboeken en het streamen van je favoriete programma’s.

Blijf up-to-date.

Met ingebouwde wifi of optioneel LTE Advanced voor probleemloze connectiviteit in gebieden met onbeveiligde, langzame of geen wifi.

Houd je bestanden en gezin veilig.

Surface Go 2 delen met je gezin gaat naadloos en veilig, met door de ouders in te stellen schermtijd, controle over uitgaven en filteren van inhoud – plus veel ruimte voor je foto’s, video’s en muziek.
Meer ruimte voor alle bestanden, foto’s, video’s en muziek van je hele gezin.
Plus, je hebt tot 1 TB extra opslagruimte op de ingebouwde MicroSD-kaartlezer.
Met OneDrive-cloudopslag heb je nog meer opslagruimte voor je favoriete bestanden, die ook nog eens overal beschikbaar zijn.
OneDrive werkt op al je apparaten vanuit de cloud. Je hebt al je recepten, foto’s en andere bestanden onder handbereik en kunt ze delen via je Surface Go 2 of de mobiele app voor OneDrive.
Houd je privé- en vertrouwelijke bestanden veilig met Personal Vault in OneDrive.
Een extra beschermingslaag voor gevoelige documenten, foto’s en video’s voor jou en je gezin.
Gemoedsrust.
Windows 10 Home in S-modus geïnstalleerd, inclusief door Microsoft geverifieerde beveiliging, Windows Defender, ouderlijk toezicht en ondersteuning van wereldklasse.
* Sommige accessoires en software worden afzonderlijk verkocht.

1. Levensduur van de batterij

Surface Go 2: De batterij gaat tot wel 10 uur mee bij normaal gebruik van het Surface-apparaat. Test uitgevoerd door Microsoft in februari 2020 met nog niet in productie genomen software en nog niet in productie genomen configuraties van Surface Go 2. De test bestond uit een volledige ontlading van de batterij met een mix van actief gebruik en moderne stand-by. Het actieve gebruiksgedeelte bestaat uit (1) een webbrowsertest waarbij 8 populaire websites worden bezocht via meerdere geopende tabbladen, (2) een productiviteitstest met behulp van Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook, en (3) een gebruikstijd van het apparaat met inactieve apps. Alle instellingen waren standaard, behalve dat de helderheid van het scherm was ingesteld op 150 nits met automatische helderheid uitgeschakeld. Wi-Fi was verbonden met een netwerk. De levensduur van de batterij is sterk afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.

Surface Go 2 met LTE Advanced: De batterij gaat tot wel 10 uur mee bij normaal gebruik van het Surface-apparaat. Test uitgevoerd door Microsoft in februari 2020 met nog niet in productie genomen software en nog niet in productie genomen configuraties van Surface Go 2. De test bestond uit een volledige ontlading van de batterij met een mix van actief gebruik en moderne stand-by. Het actieve gebruiksgedeelte bestaat uit (1) een webbrowsertest waarbij 8 populaire websites worden bezocht via meerdere geopende tabbladen, (2) een productiviteitstest met behulp van Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook, en (3) een gebruikstijd van het apparaat met inactieve apps. Alle instellingen waren standaard, behalve dat de helderheid van het scherm was ingesteld op 150 nits met automatische helderheid uitgeschakeld. Wi-Fi was verbonden met een netwerk. De levensduur van de batterij is sterk afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.
2. Startgewicht is exclusief Type Cover en accessoires
3. Geekbench multi-core-scorevergelijking tussen Surface Go 2 M3 (Microsoft Windows-versie 1909) en Surface Go