Plantronics Voyager 3200 UC

De Voyager 3200 UC heeft een slank en discreet ontwerp.

Comfort zonder concessies

Zet uw Voyager 3200 UC-headset-serie snel op om een oproep aan te nemen en daarna ook snel weer af als u klaar bent. Het slanke ontwerp voor in het oor en drie maten siliconenoordopjes zorgen voor een discrete en comfortabele pasvorm.

Superieure geluidskwaliteit

Dankzij drie nauwkeurig afgestelde microfoons en verbeterde ruisonderdrukkende technologie, scheidt de Voyager 3200 UC uw stem van storende achtergrondgeluiden zodat de beller hoort wat u zegt, niet waar u het zegt. Bovendien zorgt ondersteuning voor breedbandaudio voor compatibiliteit met smartphones waarop HD-spraak mogelijk is.

Responsief en intuïtief

Zet de headset op en de slimme sensoren beantwoorden de oproep automatisch. Druk op de speciale muteknop om de mutefunctie eenvoudig in of uit te schakelen. De Dynamic Mute Alert-functie van de headset geeft direct een waarschuwing als u spreekt terwijl mute is ingeschakeld. En met een druk op de knop kunt u Siri, Cortana of Google Now activeren. Slimme sensoren beantwoorden oproepen automatisch en leiden het geluid daarheen waar u het verwacht. Spraakactivering laat weten of u praat zonder dat iemand het hoort.

Mobiel vertrouwen

Waar u ook heenreist, dankzij het handige draagbare oplaadetui met universeel dockingstation bent u altijd klaar voor een gesprek. Eén enkele oplaadbeurt biedt genoeg stroom voor 10 uur extra gesprekstijd. Bovendien is er ruimte om uw BT600 bluetooth-adapter op te bergen wanneer u deze niet gebruikt.

Plantronics Voyager 3200 UC Headset

  • Draagwijze : in-ear
  • Verbinding : draadloos
  • Draadloze functies : Bluetooth