De volgende generatie Galaxy is gearriveerd.

Samsung Galaxy S10+.
The phone that doesn’t just stand out, it stands apart.

Tien jaar na de introductie van de eerste Galaxy S-smartphone, onthult Samsung de Galaxy S10. Met drie unieke modellen speelt de Galaxy S10 in op de verschillende behoeften van gebruikers en kunnen zij doen wat zij het liefste doen. Elke smartphone geeft toegang tot baanbrekende ervaringen in dat wat gebruikers het belangrijkste vinden: het scherm, de camera’s én de prestaties. De Galaxy S10 is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar het beste in een smartphone. Mensen die op zoek zijn naar het allersnelste kunnen bij de Galaxy S10+ hun geluk niet op. Van het scherm tot de camera en de prestaties, de Galaxy S10+ brengt het naar een nieuw niveau. Voor iedereen die op zoek is naar alle essentials in een compact formaat, introduceert Samsung de Galaxy S10e. Met volledig vernieuwde Dynamic AMOLED-displays, verbeterde camera’s en slimmere prestaties biedt de Galaxy S10-lijn meer keuze en wordt de lat voor smartphones verhoogd.

 

“Vanaf zijn lancering 10 jaar geleden staat onze Galaxy S-serie synoniem voor premium innovatie”, zegt Serge Vandriessche, Benelux Marketing Manager Mobile bij Samsung. “De Galaxy S10 bouwt voort op deze erfenis en innoveert op de zaken die er het meeste toe doen: het scherm, de camera en de snelheid. Elk van de drie toestellen die wij vandaag introduceren heeft een unieke gebruiker voor ogen. Wij gebruiken ons marktleiderschap om een nieuw tijdperk in smartphonetechnologie in te luiden.”

De volgende generatie krijgt vorm.

Een antwoord op je zakelijke eisen, nu en in de toekomst.

Prestaties van de volgende generatie voor een generatie die niet kan wachten.

Raak gewoon het scherm aan om te ontgrendelen. We hebben de beveiliging van de achterkant van de telefoon naar voren verplaatst, waardoor de Ultrasonic Fingerprint op de voorzijde geïntegreerd kon worden.

Voor de volgende generatie camera’s hoef je geen professional te zijn.

Een complete set lenzen gewoon ingebouwd.Met de multi-camera heb je meteen verschillende pro-grade camera’s in je hand, om moeiteloos foto’s, selfies en video’s mee te maken en die direct te delen.

De telefoon die zich aan jou aanpast zodat jij je er niet aan hoeft aan te passen.

Stream en deel, waar het leven je ook brengt. Intelligent Wi-Fi bereikt hogere snelheden met Wi-Fi 6 en maakt betrouwbaar en veilig verbinding, zelfs op openbare netwerken. 6 En het schakelt naadloos over naar LTE om ongelooflijke gegevenssnelheden tot 2,0 Gbps te halen.

Samsung Galaxy S10+ 512GB Ceramic White

 • Producttype : Smartphone
 • Schermgrootte : 16,3 cm (6,4")
 • Fysieke resolutie : 3.040 x 1.440
 • Touchscreen : Ja
 • Kleur : wit
 • Processormodel : Exynos 9820, 2,7 GHz + 2,3 GHz + 1,9 GHz

Samsung Galaxy S10+ 128GB Black

 • Producttype : Smartphone
 • Schermgrootte : 16,3 cm (6,4")
 • Fysieke resolutie : 3.040 x 1.440
 • Touchscreen : Ja
 • Kleur : zwart
 • Intern geheugen : 128 GB
* Het display van Galaxy S10e, S10 en S10+ is door VDE Germany gecertificeerd voor 100% mobiel kleurvolume van DCI-P3 (Digital Camera Initiatives), met een contrastverhouding van 2.000.000:1.