De Voyager 6200 UC, een bluetooth-headset met nekbeugel en oordopjes, is door de eersteklas functies en het professionele geluid veelzijdiger te gebruiken dan alleen voor kantoorwerkzaamheden.

Prestaties, comfort en veelzijdigheid

De Voyager 6200 UC bevat heldere spraaktechnologie van Plantronics, vier omnidirectionele microfoons en verbeterde ruisonderdrukking voor het optimaliseren van uw spraak en minimaliseren van achtergrondgeluiden. Wanneer uw nekbeugel trilt bij een inkomende oproep, kunt u de oproep via de oordopjes beantwoorden.

voyager-6200-uc-sand-no-shadow

Maak verbinding met al uw apparaten

De Voyager 6200 UC is uitgerust met multipoint-technologie, kan met maximaal acht apparaten worden gekoppeld en op twee apparaten tegelijk worden aangesloten. Dus of u nu uw pc, tablet, mobiele telefoon of een ander bluetooth-apparaat gebruikt, het is altijd makkelijk om verbonden te blijven. En met een Klasse 1 bluetooth-bereik hebt u de vrijheid om u te verplaatsen.

Pas uw ervaring aan

Pas uw Voyager 6200 UC-instellingen aan uw werkstijl en persoonlijke voorkeur aan met Plantronics Hub, beschikbaar voor pc- en Mac-platforms en mobiele apparaten (iOS/Android).

voyager-6200-uc-sand-system