Nokia 7 Plus

Heldere kleuren brengen jouw foto's tot leven

De Nokia 7 plus maakt de meest kleurrijke foto’s, zelfs in slechte omstandigheden. De 12 MP en 13 MP sensors met ZEISS-lenzen en 2x optische zoom zorgen voor heldere kleuren die jouw foto’s tot leven brengen. De 16 MP camera vooraan met ZEISS-lenzen en uitstekende prestatie bij weinig licht, neemt perfecte selfies – zowel overdag als ‘s avonds.

Unieke kracht in het design

De Nokia 7 Plus is gemaakt uit één blok van 6000 series aluminium. De subtiele rondingen en keramische coating bieden de meest ideale combinatie : een stevige grip en een egale look. Het 6″ full-HD+ beeldscherm wordt meteen je belangrijkste scherm in huis. Wil je kijken en chatten? Deel het scherm met een zacht tikje en open twee 1:1-vensters. Multitasken zoals het hoort.

Nokia7plus_02_screen-phone_desktop-2

Het beste van Android

Android One levert een door Google ontworpen software-ervaring aan Nokia 7 Plus. Krijg alles wat je wenst en niets wat je niet wil met een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke interface en een samengestelde set met vooraf geïnstalleerde apps, en gratis onbeperkte hoogwaardige foto-opslag met Google Photos5. Met Android One blijft Nokia 7 Plus veilig dankzij regelmatige beveiligingsupdates en OS-upgrades gedurende 2 jaar, en blijft deze up-to-date met de nieuwste Google-innovaties zoals optimalisatie voor de Google Assistant.

nokia_6_1-Google

Nokia 7 Plus

  • Schermgrootte : 15,2 cm (6,0")
  • Fysieke resolutie : 2160 x 1080
  • Touchscreen
  • 16 MP camera met 2x optische zoom