Microsoft 256GB i5 Surface Book 2

De krachtigste Surface ooit.

Ongeëvenaarde prestaties

Dankzij Intel Core-processors van de jongste generatie kun je op de Surface Book 2 met het grootste gemak professionele software, apps en pc-games uitvoeren. Dankzij de krachtige grafische weergave van NVIDIA GeForce kun je genieten van meeslepende ervaringen en met het PixelSense-beeldscherm krijg je verbluffende, levensechte beelden vanuit vrijwel elke gezichtshoek. Met zijn tot 17 uur batterijduur1 en zijn 2 keer krachtigere motor is de Surface Book 4 de ultieme krachtpatser.

Vier veelzijdige modi

De Surface Book 2, die vervaardigd is uit lichtgewicht materialen van topkwaliteit, past zich aan uw manier van werken en creëren aan. Teken of schilder in Studio Modus met de Surface-pen3. Render enorme 3D-bestanden of bewerk 4K-video in Laptop Modus. Bekijk video’s en presenteer in View Modus. Of maak het scherm los in Tablet Modus en werk onderweg samen met anderen.

Stuurt het beste van Microsoft aan

Op kantoor of onderweg, Surface Book 2 geeft je beste van Microsoft bij alles wat je doet. Je voert er naadloos Windows 10 Pro en Microsoft Office2 op uit. Surface Book 2 transformeert je manier van werken, creëren en gamen, met innovaties als 3D, pc-games en Windows Mixed Reality.

Microsoft Office

Werk vlekkeloos samen met je favoriete Microsoft Office-apps. Gebruik 3D-inhoud om de visuele en creatieve impact van je PowerPoint-, Word- en Excel-documenten te vergroten. 

Microsoft 256GB i5 Surface Book 2

  • Schermgrootte : 34,3 cm (13,5")
  • Touchscreen : Ja
  • Fysieke resolutie : 3000 x 2000