Één dongle voor al je accessoires!

Modern en flexibel werken: een van de meest voorkomende trends wanneer we de moderne werkplek inrichten. Veel bedrijven zitten nu in de overgang naar een flexibele werkplek waar iedereen, op elk moment van de dag, aan de slag kan.

Dat is best een flinke uitdaging voor een IT manager. Want hoe stem je alle software goed op elkaar af en hoe houd je bijvoorbeeld alle hardware werkend

Een docking station is al snel beperkt in het aantal USB poorten. Om nog maar te zwijgen over laptops. Met vaak slechts één usb poort kom je snel in de problemen met het aansluiten van al je accessoires. Want je hebt toch al gauw een toetsenbord, muis, headset nodig. Meerdere accessoires, 1 usb-ingang. Hoe los je dat nu op?

Met de Logitech Zone Wireless win je tijd, voorkom je rommel op je bureau én maak je het jezelf vooral enorm praktisch door de meerdere opties om accessoires aan te koppelen.
Door deze unieke dongle kan je tot zelfs 6 accessoires koppelen via 1 enkele dongle. Met de Logitech Zone Wireless kun je vertrouwen op een sterke verbinding, op zelfs 30 meter van je headset.
Het kiezen tussen verschillende accessoires is verleden tijd: vanaf nu kun je ze allemaal tegelijkertijd gebruiken. Wie wilt dat nou niet?

MEERDERE APPARATEN KOPPELEN.

Moderne apparaten met Windows 10, Office en het Intel® vPro™-platform maken een snelle start en verbazingwekkende multitasking mogelijk en hebben een krachtige accu2 om je te helpen productief te blijven, altijd en overal.
Play Video

EÉN UNIFYING + AUDIO-ONTVANGER.

Gebruik de Zone Wireless Plus-headset met maximaal zes andere draadloze Logitech Unifying-producten via dezelfde USB-ontvanger. Deze ontvanger kan aangesloten worden op de USB-A-poort van uw computer en biedt een betrouwbare verbinding tot op 10 meter afstand van muizen en toetsenborden, en tot 30 meter van de headset. U raakt uw ontvanger nooit meer kwijt, omdat u deze nooit meer los hoeft te koppelen. U hoeft niet meer te kiezen tussen uw headset, muis of andere randapparaten: u kunt ze nu allemaal tegelijk gebruiken.

COMPATIBILITEIT EN CERTIFICERINGEN.

Gecertificeerd voor Microsoft Skype voor Bedrijven en Google Voice.

 

Compatibel met geïntegreerd oproepbeheer om te beantwoorden, op te hangen en dempen voor Microsoft Teams. Compatibel met geïntegreerde dempknoppen voor Zoom.

 

Compatibel met CiscoJabber (Broadsoft), Starleaf, TruConf en Unify. Werkt ook met andere gangbare beltoepassingen op vrijwel elk platform en besturingssysteem.

Logitech Zone Wireless Headset.

  • Toepassing : Pc, Mobiele telefoon/smartphone, Tablet
  • Draagwijze : on-ear
  • Verbinding : draadloos
  • Draadloze functies : 2,4 Ghz, Bluetooth