Ontdek de nieuwste VC oplossingen van logitech

Waarom moet je op zoek naar de nieuwste VC oplossingen? Hoe helpt dit om jullie bedrijf te verbeteren?

Financieel voordeliger: Minder reistijd en dus minder kosten, waardoor er meer tijd is voor effectief werken.


Sustainability voor bedrijven: Minder reizen zorgt voor een schoner mileu.


Flexwerken: Veel medewerkers waarderen het enorm dat ze mogen flexwerken, vooral de jonge medewerkers die vanuit hun studie gewend zijn zelf te bepalen hoe, waar en wanneer zij studeren. VC zorgt ervoor dat flexwerken mogelijk is, omdat toch elke medewerker altijd aanwezig kan zijn bij de meeting.

Waarom Logitech?

Logitech biedt de volgende voordelen:

  • Een zelfde interface op de desktop en in de meetingruimtes. Hierdoor is het gebruiksgemak groot, omdat de eind gebruiker bekend is met de software en de handelingen die zij dienen te volgen.
  • Een oplossingen die met (vrijwel) elke software samenwerkt. Het maakt dus niet uit welk platform men gebruikt, Logitech VC oplossingen werken.
  • Logitech is altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook met de ontwikkeling van de bestaande producten. Updates van Logitech zijn altijd gratis en er is een wereldwijde service beschikbaar.
  • Zeer gemakkelijke te installeren en te gebruiken
  • Unieke prijs- kwaliteitverhouding

Welke Logitech oplossingen?

Logitech for Business bied een oplossing voor elke werkomgeving, van de grote boardroom tot aan de kleine meetingruimte en de desktop.

Big meeting room

Zit je samen met een grote groep collega’s in één ruimte, en wil je ook je gesprekspartner op een andere locatie goed kunnen verstaan en zien?

Voor de grotere is RALLY de perfecte oplossing. Met RALLY verbeter je vergaderruimtes met een hoogwaardige PTZ RALLY camera, die voorzien is van 4K Ultra HD videoresolutie. Door Logitech RightSense™-technologieën verbetert de totale ervaring van video conferencing. RALLY wordt standaard geleverd met een speaker en microfoon, waarbij de ingebouwde RightSound™-technologie zorgt voor onderdrukking van ruis en echo tijdens de video call. Voor de nog grotere vergaderruimtes (16+ personen) is er RALLY PLUS, standaard voorzien van twee speakers en twee microfoons. RALLY en RALLY PLUS zijn beide uit te breiden tot acht microfoons.

Big meeting room

Zit je maar met een paar mensen in een kleine tot medium grote vergaderruimte? Of misschien wel gewoon op je werkplek? Dan kun je het beste kiezen voor een alles-in-één oplossing zoals de MEETUP.
Met een 120° breed gezichtsveld breng je alle deelnemers in de ruimte perfect in beeld. En dankzij de hoge resolutie, 4K Ultra HD sensor (30 fps) en pan/tilt functies ook nog eens haarscherp. Bovendien is iedereen dankzij de geïntegreerde microfoon en speaker perfect te horen. De MEETUP is uit te breiden met een extra tafelmicrofoon indien er meer personen in de meeting aanwezig zijn.

Desktop

Ook voor de desktop omgeving heeft Logitech for Business de ideale oplossing voor communicatie.

 

Ben je op zoek naar de beste oplossing voor je werkplek op kantoor en thuis? Dat is BRIO. Deze 4K Ultra HD (30 fps) webcam voor video conferencing, streaming of opnames zorgt ervoor dat jij tijdens je video call in 4K Ultra HD perfect zichtbaar bent voor collega’s of klanten. Zelfs met slecht licht zorgt BRIO voor de juiste beelden.

 

Daarnaast is BRIO voorzien van Windows HELLO. De op infrarood gebaseerde ingebouwde gezichtsherkenning herkent je gezicht en maakt wachtwoorden daardoor onnodig.

Naast video is audio natuurlijk net zo belangrijk en voor zakelijke communicatie is dan ook alleen het beste goed genoeg. De Logitech Zone Wireless is de perfecte tool voor goede concentratie, communicatie en samenwerken. Deze headset speciaal ontwikkeld voor de open werkruimte en is voorzien ANC voor optimale concentratie. Met Easy switch wordt de headset tegelijkertijd met een PC en Smartphone gekoppeld.

 

De ruisonderdrukking in de microphone zorgt ervoor dat u ook aan de andere kant van uw gesprek perfect verstaanbaar bent.

Unifying

Rondom de PC hebben we steeds meer rand producten nodig; een draadloos toetsenbord en muis, een webcam, headset of een telefoon oplader. Veel van deze producten koppelen we met USB (dongle) of Bluetooth aan de laptop. Helaas geeft Bluetooth niet altijd de meest stabiele verbinding en worden de nieuwste laptops met steeds minder USB poorten geleverd. Gevolg … te weinig USB poorten om al onze favoriete randappartuur aan te sluiten.

Logitech Unifying-ontvanger
Sluit met één Logitech Unifying-ontvanger* tot 6 compatibele toetsenborden en muizen op één computer aan. Je hoeft niet langer met meerdere USB-ontvangers te worstelen. Deze is zo klein dat het in een notebook kan blijven zitten wanneer deze in uw tas meegaat .
De geavanceerde draadloze 2.4GHz-technologie biedt een krachtige, betrouwbare verbinding met een bereik van 10 meter, vrijwel zonder vertragingen of uitval.

Altijd gekoppeld waar je ook bent
Mensen die veel thuis werken zullen het herkennen. Je bent een dag op kantoor geweest en je komt thuis. Je wilt je PC gaan gebruiken, maar je toetsenbord en muis die je thuis hebt staan doen het niet…. Oh ja eerst koppelen, met bluetooth, of de juiste dongel… maar waar ligt de dongel ook alweer.
Met de Logitech Unifying dongel komt dit niet meer voor. Je kunt namelijk zowel je muis en toetsenbord en thuis en op kantoor allemaal aan 1 dongel koppelen. Hierdoor is je set up altijd gelijk “ready to rock”.

* De Logitech Unifying-ontvanger werkt met de volgende producten:MX series (MX Master 2S, MX Anywhere 2S, MX Ergo, MX Vertical, MX Master 3, MX Keys)M570, M720, M705, M590, M545, M325, Craft, K830, K800, K780, K400 Plus, K360, K375s, K270