td_week1837_benl_02

Laat je creativiteit de vrije loop

ThinkPad P52s

Krachtig workstation met ultrabook-mobiliteit
Zet onderweg quad-coreprestaties in met het ThinkPad P52s mobile workstation. Deze krachtige Ultrabook™ beschikt over Intel® Core™-processors van de 8e generatie, een NVIDIA® Quadro® pro-niveau grafische kaart, beveiliging van bedrijfsniveau en uitgebreide connectiviteit. Een geweldige keus voor ontwerpers, ingenieurs en videoartiesten.

Weg met de stekker

De ThinkPad P52s is dunner en lichter dan ooit tevoren. De laptop biedt een dubbele batterijconfiguratie met een batterijduur van een hele dag. Met Power Bridge-technologie kun je op locatie werken, op kantoor of onderweg en nog steeds alles voor elkaar krijgen. Zijn geavanceerde architectuur met een NVIDIA® Quadro® grafische kaart en 2 GB GDDR5 VRAM maakt ongelooflijk snelle prestaties mogelijk. Voor een prachtige visuele ervaring configureer je de P52s met een 4K UHD (3840 x 2160 pixels) LCD voor scherpe, heldere afbeeldingen.

Optimaliseer je beveiliging

De ThinkPad P52s biedt beveiliging op bedrijfsniveau, beheerbaarheid en functies die de productiviteit verbeteren. Betrouwbare Platform Module-technologie, een geavanceerde vingerafdruklezer, inloggen met IR-gezichtsherkenning via Windows Hello of een HD-camera met ThinkShutter: allemaal zorgen ze voor gegevensbeveiliging en persoonlijke privacy.

Lenovo ThinkPad P52s

  • 39,6 cm (15,6")
  • 1920 x 1080
  • Intel Core i7-8550U, 1,8 GHz