De Lenovo Thinkcentre M720q, de echte krachtpatser

De ThinkCentre M720q bewijst zichzelf met verbluffende eindresultaten. De nieuwkomer van Lenovo laat de meeste desktopcomputers ver achter zich als het om de prijs en afmetingen gaat. Snel, responsief, veelzijdig en voorzien van Intel® processors van de 8e generatie,’met geheugen en opslag van de volgende generatie. De Lenovo Thinkcentre M720q is veilig, betrouwbaar én zuinig.

De ideale werkpartner

Met de laatste generatie Intel®-processors en nieuwe, slimme technologie kun jij al jouw werkactiviteiten nog sneller afronden. Opstarten gaat vlot via de 256 GB SSD, die binnen 10 seconden het inlogscherm aan je presenteert. Via Windows 10 Pro log je in op het domein van jouw kantoor, waardoor je altijd jouw belangrijke bestanden binnen handbereik hebt.

Elke ThinkCentre M720q is voorzien van Smart USB Protection. De Smart USB Protection bepaalt zelf welke USB-apparaten toegang hebben tot de pc. Dit voorkomt dat malware via de USB-poorten het systeem of het netwerk binnendringt. Dit systeem zorgt er ook voor dat je gegevens gecodeerd via de Trusted Platform Module en zorgt een Kensington-slot voor de fysieke beveiliging van de M720q.

Geschikt voor elke situatie

De Lenovo M720q is de perfecte keus voor werknemers die op zoek zijn naar krachtige, betrouwbare en veilige desktopcomputers. Installeren, implementeren en beheren gaat probleemloos in elke kantooromgeving. Bovendien zijn de desktopcomputers voorzien van de laatste processor-, geheugen- en opslagtechnologie met meerdere opties voor een grote opslagcapaciteit. De robuuste beveiligingsfuncties bewaken je kritieke gegevens met een betrouwbaarheid waarop je organisatie kan rekenen.