Jabra Speak 710

De Speak 710 is ontworpen voor het beste geluid in een professionele draagbare speakerphone en is bedoeld voor degenen die geweldig geluid nodig hebben voor conferentiegesprekken. Kan verbonden worden met een mobiele apparaat of laptop via USB en/of Bluetooth®.

Heeft u kantoorspeakerphones nodig voor kristalheldere communicatie tijdens gesprekken met uw klanten? De uitgebreide Jabra Speak-serie maakt conferentiegesprekken heel eenvoudig dankzij intuïtieve interfaces, meerdere opties voor connectiviteit, waaronder Bluetooth®, en een uitmuntende geluidskwaliteit. Of u nu een centrale speakerphone nodig heeft voor uw vergaderruimte of een draagbaar apparaat dat ideaal is voor onderweg, in de Jabra Speak-serie vindt u de perfecte speakerphone.

Meeslepend geluid voor gesprekken en muziek

Ervaar de omni-directionele microfoon en HD voice. Ideaal voor voice, muziek en multimedia. De omni-directionele microfoon biedt een dekking van 360 graden en vangt geluid op vanuit alle hoeken.

Twee Jabra Speak 710’s slim koppelen

Wilt u stereogeluid of een grotere vergadering houden? U kunt in enkele seconden twee Jabra Speak 710’s koppelen voor een vergadering van maximaal 12 personen of voor krachtige stereo muziek.

Compatibel met uw platform

Alle Jabra USB-headsets en speakerphones werken met alle populaire online voice call services. Onze producten werken rechtstreeks uit de verpakking en stellen u in staat een perfect geluid te combineren met ongekend comfort. De Jabra Speak 710 biedt een  draadloos bereik van 30 m van uw laptop / smartphone, 15 uur batterijduur en dekking in de ruimte voor maximaal 6 personen. 

Jabra SPEAK 710 Speakerphone

  • Aansluitingen : 1 x USB 2.0
  • Draadloze functies : Bluetooth
  • Touchscreen : Ja