HP Sprocket

Photo Printer​

Met de HP Sprocket fotoprinter kun je net zo makkelijk foto’s van je smartphone of tablet printen als je ze op social media post. Bewaar de meest leuke momenten met je vrienden op 5 x 7,6 cm foto’s of stickers die je direct kunt delen!

Mobiele fotoprinter op zakformaat

De HP Sprocket is het meest populaire mobiele foto printer op zakformaat. Deze fotoprinter is zeer compact zodat hij gemakkelijk in je broekzak past en je hem dus overal mee naar toe kan nemen. Bewaar dus niet langer al die leuke foto’s op je smartphone, maar print ze direct uit en deel ze met de wereld.

Personaliseer je foto’s in de app

Foto’s van social media printen wordt enorm makkeljik. Koppel je social media-accounts met de HP Sprocket App en maak direct kleurenprints van elke foto. Gebruik de HP Sprocket App om snel je favoriete social media-foto’s te printen.
Dankzij naadloze Bluetooth®-connectiviteit kunnen jij en je vrienden verbinding maken en printen. De HP Sprocket App biedt ook de mogelijkheid om je foto’s zelf te bewerken. Geef ze een persoonlijke touch met tekst, randen en emoji’s om echt unieke foto’s en stickers te printen. Download de gratis HP Sprocket App om je foto’s te bewerken voordat je ze print.
prto_hotspot_2_tcm_167_2521335

HP Sprocket Photo Printer

  • Draadloze functies : Bluetooth
  • Invoerlade : 10 vel
  • Zink kleurendruk