HP PageWide Ink

Combineer de HP Pagewide Ink

met de multifunctionele A3 printers van HP

HP PageWide Ink

Combineer de HP Pagewide Ink met de multifunctionele A3 printers van HP

Hoe zou de toekomst eruitzien als u op een volstrekt nieuwe manier kon printen? Sneller, met een lager stroomverbruik, productiever, efficiënter én voordeliger. Een printperformance die in alle opzichten verbeterd is.

Kwaliteit

De mogelijkheid om te printen met snelheden tot 6900 A/A4-kleurenpagina’s per minuut voor commerciële toepassingen. Met de originele cartridges van HP ben je verzekerd van de mooiste afdrukken.

Verantwoord printen

Kostenbewustzijn, printkwaliteit, milieuvriendelijkheid van gerecyclede cartridges – de inktcartridges van HP worden gemaakt met oog voor al deze zaken, zodat u een optimale gebruikerservaring heeft en maximale waar voor uw geld krijgt, wanneer of waar u ook print. HP zet zich in voor duurzaam printen. De HP cartridges en toners zijn milieuvriendelijk ontworpen voor eenvoudige recycling en minder afval.

Optimale besparing

De mogelijkheid om tot 50% te besparen op de totale printkosten. Alleen echte HP cartridges zijn precies afgestemd op HP printers voor betrouwbare kwaliteit. Vertrouw op HP cartridges voor consistente prestaties.

Lagere kosten per kleurenpagina

HP PageWide Pro biedt lagere kosten per kleurenpagina met de professionele resultaten die u van HP verwacht.

Krachtige beveiliging om aanvallen te detecteren en te stoppen

Automatische bewaking en softwarevalidatie om aanvallen te detecteren en te stoppen op het moment dat deze plaatsvinden.

Minder onderbrekingen. Maximale uptime.

Voorkom dat de productiviteit stagneert met een HP A3-MFP of -printer die ontworpen is voor maximale uptime en die elke dag opnieuw betrouwbare resultaten levert.

DE NIEUWE GENERATIE HP PAGEWIDE PRINTERS

Veilig. Intelligent. Productief.
HP heeft de nieuwe generatie HP PageWide printers gebouwd om de productiviteit te verhogen met een intelligent, efficiënt ontwerp met maximale uptime en een krachtige beveiliging

HP A3 PageWide Pro MFPs en printers
Kies uit een reeks printers/MFPs de meest geschikte optie voor uw bedrijf.