HP LaserJet Pro M402dne Printer

De HP LaserJet Pro M402dne laserprinter is een zwart-wit netwerkprinter met een snelheid tot 38 pagina’s per minuut. De printer is geschikt voor op een groot kantoor. De printer heeft SNMP ondersteuning , waarmee jij de printrechten van je werknemers bepaalt. Je sluit de printer door middel van een netwerkkabel aan op het bedrijfsnetwerk.

Verzet meer werk op kantoor met een krachtige printer die u niet laat wachten.

Print de eerste pagina en dubbelzijdige documenten sneller dan concurrenten en bescherm uw apparaat, data en documenten van opstarten tot afsluiten. Pagina’s zijn snel klaar, zonder wachttijd. Deze printer ontwaakt en print sneller dan concurrenten.

Print meer consistente, hoogwaardige pagina's dan ooit tevoren.

Speciaal ontwikkelde originele HP tonercartridges met JetIntelligence presteren beter, zijn energiezuiniger en leveren de authentieke HP kwaliteit waar concurrenten niet aan kunnen tippen. Maak meer prints voor uw geld met originele HP high-capacity zwarte tonercartridges met JetIntelligence.

Reageer op kantoor en onderweg slagvaardig op veranderende behoeften of onverwachte kansen.

Blijf verbonden en werk gemakkelijk, waar u ook bent, dankzij Ethernet-functionaliteit. Print gemakkelijk vanaf een groot aantal smartphones en tablets, waarbij meestal geen configuratie of apps nodig zijn.

Houd controle over het printproces en bespaar stroom.

Gebruik de essentiële functies om deze energiezuinige printer gemakkelijk te beheren. Hij past in uw kantoor en bij uw manier van werken en bespaar stroom met HP Auto-On/Auto-Off technologie.