HP EliteBook x360 1040 G5

De compacte, ultradunne, verbluffend lichte HP EliteBook x360 1040 bevat nu vier manieren om uw werk te doen, aantekeningen te maken, inhoud te delen en te genieten als u even niets doet. Ideaal voor mobiele professionals die de beste, meest robuuste notebooks nodig hebben met verbeterde grafische en systeemprestaties in een beheerde IT-omgeving.

Werk zoals u wilt, waar u ook bent.

Communiceer ongeacht de lichtinval en gebruik uw voor precisie gemaakte pc op een natuurlijke manier dankzij een optioneel in de buitenlucht te lezen HP ontspiegeld touchscreen, vier gebruiksstanden en de optionele HP Oplaadbare Actieve Pen. U kunt uw “kantoor” inrichten waar het nodig is en bijna overal verbinding maken met de optionele ondersteuning voor Gigabit-class 4G LTE draadloze breedbandtechnologie.

Ga online en werk samen.

Helder communiceren met verbluffende audio en geavanceerde mogelijkheden voor videoconferenties vanuit bijna elke plek ter wereld met de optionele Gigabit 4G LTE en een microfoon aan de voorkant voor verbeterde ruisonderdrukking. Lever de hele dag topprestaties met Windows 10 Pro en krachtige beveiliging, samenwerkingstools en connectiviteit van HP.

Veilig. Slim. Beschermd.

Bescherm uw pc tegen dreigingen met ingebouwde beveiligingskenmerken in de hardware zoals HP Sure Start Gen4, HP Sure Run, HP Sure Recover met Embedded Reimaging. Bescherm uzelf direct tegen nieuwsgierige blikken met het optionele geïntegreerde HP Sure View Gen2 privacyscherm. Met één druk op de knop wordt het scherm onleesbaar voor omstanders, terwijl de inhoud voor u duidelijk zichtbaar blijft. HP Sure Recover met Embedded Reimaging maakt het voor de gebruikers mogelijk om zonder netwerkverbinding snel en veilig de meest recente image terug te zetten.

  • Windows 10 Pro 64
  • 8e generatie Intel® Core™ i7-processor
  • 32 GB DDR4