De waarheid achter inkt.

Keuze uit hoogwaardige producten voor al uw printbenodigdheden.

Inkt is gewoon inkt en printen is gewoon printen – maar is dat eigenlijk wel zo? Kostenbewustzijn, printkwaliteit, milieuvriendelijkheid van gerecyclede cartridges – de inktcartridges van HP worden gemaakt met oog voor al deze zaken, zodat u een optimale gebruikerservaring heeft en maximale waar voor uw geld krijgt, wanneer of waar u ook print. Goedkoop kan duurkoop zijn wat cartridges betreft. Geloof niet in mythen.
Ideaal als u vaker print, omdat u er lagere doorlopende kosten aan heeft en tot wel 50% lagere kosten per pagina vergeleken met standaard cartridges.

All XL HP Packs
Bespaar tot wel 20% met een pak van 2 of 4 cartridges in plaats van individuele cartridges. Bovendien hoeft u zo minder vaak naar de winkel.

All HP Multi Packs
Bespaar tot wel 30% op inkt en papier met HP foto of OfficeJet Value-packs. Een geweldige combinatie van inktcartridges en hoogwaardig fotopapier of zakelijk papier.
Voor een gemiddeld printvolume tegen een gemiddelde prijs.

All HP Tonercartridges
Hoge opbrengst – voor een hoog printvolume tegen lagere kosten per pagina.
HP multipacks bevatten twee zwarte tonercartridges, HP kleurenmultipacks bevatten CYM- tonercartridges en bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding voor mensen die frequent printen.
Werkt niet alleen de eerste keer, maar elke keer weer. – Vertrouw op originele HP cartridges voor consistente prestaties.
Een printkwaliteit waar je trots op kunt zijn. – Print met originele HP cartridges en kies voor de beste printkwaliteit.
Een milieuvriendelijke keus. – Deze cartridges zijn milieuvriendelijk ontworpen voor eenvoudige recycling en minder afval.