Dell UltraSharp U3419W

Verhoog de productiviteit

Eén kabel. Veel toepassingen: met USB-C-connectiviteit kunt u uw laptop aansluiten op de monitor en met maximaal 90 Wi opladen vanuit één bron. Wordt beschermd door de ingebouwde spanningsbeveiliging van Dell. Meer dan één kabel hebt u niet nodig voor video, data en voeding. En u maakt meteen een einde aan de wirwar van kabels.

Meerdere taken beheren: met de functies Picture-In-Picture (PIP) en Picture-By-Picture (PBP) kunt u content van twee verschillende computerbronnen tegelijk bekijken.

Werk efficiënt: schakel tussen applicaties van twee pc’s op uw scherm en beheer de content met slechts één toetsenbord en muis dankzij de praktische KVM-functie (Keyboard, Video, Mouse).

Meer manieren om te werken: selecteer handige vooraf gedefinieerde sjablonen met de functie Easy Arrange van de Dell Display Manager. Plaats de applicaties overzichtelijk naast elkaar en ga snel weer aan het werk met Auto-restore, een functie die onthoudt waar u bent gebleven als u afsluit en daarna weer verdergaat.

Ga helemaal op in meeslepende beelden

Sensationele beelden: een meer gebogen scherm verbetert uw blikveld door de reflectie te verminderen en een vrijwel uniforme visuele brandpuntsafstand te creëren. Dit vermindert de oogbewegingen over het scherm zodat u langer comfortabel kunt werken. Ga helemaal op in uw werk: het verbeterde zicht aan de randen van de monitor creëert een ongelooflijke diepte en breedte en een beeld dat u als het ware omringt. Zo kunt u zich beter concentreren op uw werk. Entertainment zonder einde: ga helemaal op in het beeld met een gebogen scherm dat een panoramische ervaring creëert zoals in de bioscoop.

Schitterende schermprestaties

Rust voor de ogen: dankzij de WQHD-resolutie van 3440 x 1440 en de brede kijkhoek van de In-Plane Switching (IPS)-technologie ziet u vanuit elke hoek fijne details en levendige kleuren. Geprogrammeerd voor perfectie: met een 99% sRGB kleurenkalibratie kunt u erop vertrouwen dat de kleuren direct vanuit de verpakking accuraat zijn. Kies voor comfort: deze TÜVi-gecertificeerde monitor heeft een flikkervrij scherm met ComfortView, een functie die de straling van schadelijk blauw licht vermindert. De monitor is ontworpen voor optimaal oogcomfort, ook tijdens langere kijksessies. Een zintuigelijke ervaring: geniet van verbeterde audio en indrukwekkende beelden op een grote 34″” monitor met een ultrabrede beeldverhouding van 21:9 en krachtige dubbele luidsprekers van 9 W voor fantastisch geluid.

Schitterende schermprestaties

  • Aansluiting : HDMI (digitaal), USB type C, DisplayPort (digitaal)
  • Schermgrootte : 86.7 cm (34.1")
  • Kleur : zwart / zilver