Dell Precision Tower 3630 Workstation

Ongeëvenaarde prestaties

Maak gebruik van workstationprestaties, contentcreatie voor VR en betrouwbaarheid in een betaalbaar en klein, maar uitbreidbaar torenontwerp. Overschrijd de limieten: verwerk veeleisende taken dankzij de laatste 8e generatie Intel® Core™ en Xeon® processors en sneller geheugen tot wel 2666 MHz 64 GB.

Uitbreidbaar en flexibel: schaalbare storage met SATA, SAS en PCIe NVMe SSD’s kan worden geconfigureerd tot 14 TB voor topprestaties bij complexe projecten. Plus, Intel® Optane™ geheugen zorgt voor een betere responssnelheid van uw systeem terwijl de kosten voor storage met een hoge capaciteit beperkt blijven.

Vertrouw op Dell

Precision workstations worden getest om er zeker van te zijn dat de krachtige applicaties waarop u dagelijks vertrouwt probleemloos werken. Dell ISV-certificeringen gelden voor de meest populaire onafhankelijke softwareapplicaties. Commerciële Dell pc’s hebben het laagste gerapporteerde foutpercentage. Ze worden getest om er zeker van te zijn dat de krachtige applicaties waarop u dagelijks vertrouwt probleemloos werken.

Het beste van Dell

De Precision 3630 Tower beschikt over een nieuw industrieel ontwerp dat 23% kleiner is dan de vorige generatie maar meer uitbreidbaar is.

Verwerk eenvoudig veeleisende taken dankzij premium materialen die zorgen voor een compact formaat zonder dat er concessies gedaan worden aan de kwaliteit. En de optionele externe stoffilter zorgt ervoor dat deze superieure interne componenten in topstaat blijven.

Met een reeks eenvoudig te bereiken poorten blijft u verbonden met alles wat u nodig hebt, terwijl de optionele smartcard (CAC/PIV) uw IP probleemloos beveiligt.

Dell Precision Tower 3630 Workstation

  • Processormodel : Intel Core i7-8700, 3,2 GHz
  • Werkgeheugen : Werkgeheugen : 16 GB
  • Moederbord chipset : Intel C246
  • Type werkgeheugen : DDR4