De opvallendste zakelijke pc

De HP EliteBook 850 is speciaal ontworpen voor mensen die vaak onderweg zijn en is een uitstekend beveiligde en goed te beheren pc met krachtige samenwerkingstools, waardoor ondernemingen nog productiever en zowel onderweg als op kantoor goed beveiligd kunnen zijn.

Een schitterend nieuw design

Deze ultradunne, met precisie vervaardigde aluminium laptop gaat overal mee naartoe en ziet er geweldig uit. Een optioneel ultrahelder scherm past zich automatisch aan elke omgeving aan voor een optimale weergave, waar u ook werkt.

Glasheldere samenwerking

Gesprekken klinken helder en duidelijk dankzij geavanceerde samenwerkingskenmerken zoals HP ruisonderdrukking. De luidsprekers bieden een rijk geluid aan de bovenzijde. De derde microfoon aan de achterzijde en samenwerkingstoetsen maken vergaderen via de pc effectiever.

Gebouwd op een veilig fundament

Bescherm uw pc ook tegen de nieuwste malware met zelfherstellende, hardwarematige, goed te beheren beveiligingsoplossingen van HP. HP Sure Start Gen4 en HP Sure Click beschermen uw pc van het BIOS tot de browser.

Een moderne dockingoplossing

Schakel snel over naar desktopproductiviteit met één USB-C™-kabel. Het optionele HP Thunderbolt Dock G2 biedt enterprisebeheer en een optionele audiomodule. Een traditioneel zij-dock wordt ook ondersteund, in combinatie met uw bestaande oplossing.

HP EliteBook 850 G6 Notebook

Voor het mobiele gebruik is het notebook 7KP05EA#UUG van HP een goede beslissing. De 8 GB werkgeheugen zorgen ervoor, dat dit notebook breed inzetbaar is. De Intel Core i5 processor evenals het besturingssysteem Windows 10 Pro 64-bit zorgen ervoor, dat u up-to-date blijft.

 

Of u nou bij meetings, beurzen of klantafspraken bent, met de krachtige 15,6 inch-notebook bent u altijd goed uitgerust. Met zijn compacte design en accuduur is het de perfecte begeleider voor onderweg. Eigenschappen: geïntegreerde webcam, numeriek toetsenbord. Profiteer nu van merkkwaliteit en een goede service – van bestelling tot levering.

  • Producttype : Notebook
  • Schermgrootte : 39,6 cm (15,6")
  • Schermoppervlakte : ontspiegeld
  • Fysieke resolutie : 1920 x 1080
  • Beeldformaat : 16:9
  • Touchscreen : Nee

Denk aan je eCare Pack!

HP eCare Pack
for Notebook 3Y/NBD+DMR

  • Toepassingsgebied : Notebook
  • Type service : Garantie-uitbreiding
  • Looptijd : 3 jaar