1836_chde_septemberaktion_p9

Welkom bij de webshop van ARP en de gemeente Groningen.

Je kunt hier je nieuwe mobiele telefoon bestellen. Je hebt de keuze uit één van de onderstaande modellen (inclusief oplaadsnoer en headset) en één van de twee bijpassende hoesjes.
Indien er minder dan 6 toestellen zichtbaar zijn, klik nadat je bent ingelogd op het ARP logo links (boven de tekst producten). Je ziet dan de 6 toestellen wel staan.

Lees éérst de handleiding die bij de uitnodigings e-mail is meegezonden.
Houd je vouchercode gereed en controleer goed je bestelling en privé adres voordat je je bestelling definitief maakt. De vouchercode is persoonsgebonden en één keer geldig.

 

Tijdens het bestellen heb je de keuze om je smartphone zelf in te richten door deze thuis of op een gemeentelocatie te laten bezorgen. Je kan dan met behulp van de handleiding waarin je stap-voor-stap de zelfinstallatie doorloopt zelf je smartphone instellen.

Indien je ervoor kiest om de smartphone met installatieondersteuning in te stellen dan krijg je separaat een uitnodiging per e-mail om je hiervoor in te schrijven. Laat de bezorglocatie bij deze keuze op ARP staan (niets in het adres wijzigen). Je kan dan op een gemeentelocatie je toestel inrichten en bij vragen helpt de trainer je bij het instellen.

[advisor]