Vera_logo_blauw

[advisor]

VERA is het Vlaams-Brabants steunpunt e-government. VERA begeleidt gemeenten, OCMW’s, politiezones en intercommunales bij de invoering van e-government en stimuleert samenwerking tussen de lokale besturen onderling. Eén van de basisdiensten is het opstellen van raamcontracten om op die manier schaalvoordelen en kennisdeling mogelijk te maken. Dit raamcontract ict-materiaal is daar een voorbeeld van.

De nieuwe versie “raamcontract ICT-materiaal 2.0” biedt de lokale besturen van Vlaams-Brabant de mogelijkheid om pc’s, laptops, tablets, schermen etc. aan zeer gunstige prijzen af te nemen, zonder zelf een aanbesteding hoeven te maken.

Je vindt meer achtergrondinformatie over deze raamovereenkomst hier:
ICT materiaal
Een overzicht van de percelen vind je hier: Percelen
Een beschrijving omtrent de bestelprocedure vind je hier: Bestelprocedure

In deze gepersonaliseerde webshop kan je de producten / productgroepen beschikbaar bij ARP terugvinden. Er is een grotere verscheidenheid aan toestellen: hybride toestellen met afneembaar toetsenbord, tablets met opklikbaar toetsenbord, ultrabooks… Per perceel is er een standaardaanbod met kortingen cf. het raamcontract waaruit je een snelle keuze kan maken. De kortingen zijn reeds verwerkt in de gepubliceerde prijs. Uiteraard zijn er ook andere producten beschikbaar. Om de prijzen voor dit aanbod te kennen neem je contact op met jouw ARP-contactpersoon.

 

Voor alles betreffende…

  • Je begrotingsvragen
  • Je budgetteringsvraagstukken
  • Jouw ideeën en/of plannen
  • Installaties of services
  • ARP Solutions
  • Onsite bezoek van onze Business en/of Solution Managers

…contacteer je jouw ARP contactpersoon.