Cisco Webex Board

Cisco Webex Board: samen presenteren, vergaderen en creëren

Alles-in-één apparaat voor teamsamenwerking
U kunt Cisco Spark Board gebruiken om draadloos te presenteren, voor whiteboarding en video- of audioconferenties – alles wat u nodig hebt voor teamsamenwerking binnen handbereik. Met de Cisco Spark-app kunt u bovendien verbinding maken met uw virtuele teams buiten de fysieke vergaderruimte, via de apparaten van uw keuze.

Ontworpen voor u

Geniet van een gebruiksvriendelijke, op aanraking gebaseerde, hoogwaardige collaboration-ervaring met Cisco Spark Board. In dit stijlvolle apparaat zijn de meest gangbare tools voor teamsamenwerking in fysieke vergaderruimtes

Maak verbinding met uw virtuele teams via de Cisco Spark-app Alles wat u en uw team op Cisco Spark Board creëren kan in de cloud worden opgeslagen en aan een virtuele vergaderruimte worden gekoppeld. Met de Cisco Spark-app kunnen teamleden verder werken vanaf het punt waarop zij de fysieke vergaderruimte hebben verlaten – waar en wanneer zij dat willen.

Anticipeert op uw behoeften

Cisco Spark Board wordt automatisch actief wanneer u de vergaderruimte binnenloopt, detecteert uw apparaat met de Cisco Spark-app en stelt een activiteit voor, bijvoorbeeld bellen, op het whiteboard schrijven of uw presentatie draadloos delen. Met de app kunt u Cisco Spark Board ook via uw mobiele apparaat bedienen.

Natuurlijke beeldervaring door intelligente camera Onze krachtige 4K-camera biedt beelden met een hoge resolutie en een grote beeldhoek van vrijwel de gehele vergaderruimte. Dankzij het dynamische kader krijgt u het beste beeld van de mensen in de vergaderruimte.

Duidelijk en helder geluid met intelligente microfoons Een microfoonarray met 12 elementen versterkt en moduleert de stem van elke spreker automatisch waardoor alle deelnemers goed klinken, zelfs wanneer zij zich achter in de ruimte bevinden. Doordat de microfoons zijn ingebouwd, blijven de tafels vrij van kabels.

Cisco Spark Board 55

  • Scherm: lcd-scherm van 55 inch met edge-led’s
  • Camera: beeldhoek van +/- 86 graden
  • Capacitief aanraakscherm
  • Microfoonarray met 12 elementen