Apple Airpods

De nieuwe AirPods zijn een unieke combinatie van eenvoud en technologie.

En het resultaat is weergaloos.

Draadloze oortjes. Een geweldige ontknoping.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze altijd automatisch aan en blijven ze verbonden met je devices.1 Ze zijn ook heel eenvoudig in het gebruik. Ze detecteren wanneer je ze in doet. En pauzeren wanneer je ze uit doet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac gebruikt, de ervaring is even indrukwekkend.

De functie van de W1-chip

De speciaal ontworpen W1‑chip van de AirPods maakt van alles mogelijk. Zoals een optimale draadloze verbinding en beter geluid. En de W1‑chip is zo efficiënt dat je 5 uur kunt luisteren zonder opladen. Dat zijn ongehoorde prestaties voor zo’n klein device.

De power van een batterij die 24 uur meegaat.

Volledig opgeladen AirPods kun je maar liefst 5 uur gebruiken. Ongekend lang. En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen, voor meer dan 24 uur batterijduur. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur gebruik. Voor de batterijstatus houd je de AirPods naast je iPhone of vraag je Siri: “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods nog?”

Duidelijk superieur geluid.

Geniet nog meer van je muziek, films, enzovoort. AirPods leveren AAC‑audio van hoge kwaliteit. En de twee straalvormende microfoons filteren hinderlijke achtergrondgeluiden weg als je belt of wat aan Siri vraagt.

Automatisch koppelen. Soepel switchen.

AirPods maken automatisch verbinding met al je Apple devices. Ze zijn tegelijkertijd aan zowel je iPhone als je Apple Watch gekoppeld. En switchen tussen de twee gaat vanzelf. Wil je iets beluisteren op je Mac of iPad? Kies dan op je device voor AirPods.