Print Services

Print- en documentoplossingen

Print Services

Print- en documentoplossingen

Print Services - Ontdek de voordelen van digitaliseren

Het verbeteren van IT-informatiestromen binnen jouw organisatie: dat zou een van jouw grootste prioriteiten moeten zijn. Een efficiënt ingericht bedrijfsproces zorgt immers voor een snellere doorlooptijd én bespaart je heel wat kosten. In een wereld waar digitalisering niet stilstaat, staat een printomgeving dat vaak wel. Jij wil toch ook een oplossing die naadloos aansluit op jouw printbehoefte en zo flexibel mogelijk is? De digitale transformatie start bij jouw printafdeling.

Digitale transformatie

Je verlaagt de druk op je IT-afdeling met digitale workflow- en documentoplossingen en minimaliseer handmatige acties. Kies voor een oplossing waarbij je alleen betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik en grote investeringen in hardware niet nodig zijn. Zó waarborg jij de flexibiliteit die je nodig hebt bij de start van een digitale transformatie. Meestal lukt het niet om alle stappen in één keer te zetten. Probeer daarom ook niet om alle initiatieven met betrekking tot digitale transformatie meteen bedrijfsbreed uit te rollen.

 

Denk er eens over na om te beginnen met je printomgeving voordat je aan de rest begint. Digitale transformatie gaat namelijk ook over de transformatie van je workflows, waarbij je oude processen digitaliseert en automatiseert. Zo werk je efficiënter en kun je je data beter beveiligen. Als je je workflows eenmaal op orde hebt, wordt het makkelijker om de volgende stappen te zetten richting een digitale transformatie van de rest van de organisatie.

In deze infographic geven we de nieuwste en relevante facts & figures over mobiele apparaten op de werkvloer. 

Duurzaam ondernemen door digitalisering.​

Bij duurzaam ondernemen denk je waarschijnlijk niet meteen aan je printomgeving.

Toch zou je dat wel moeten doen. Met deze tips maak je je printomgeving in enkele stappen duurzaam:

Adir Hidri

Print specialist.

T:  +3289393214
E: adir.hidri@arp.com

Barbara De Weyer

Algemeen advies.
T:  +32 89 393223
E:  barbara.deweyer@arp.com

1. Investeer in multifunctionele apparaten.

Kies niet langer voor een apparaat dat alleen print, scant of kopieert. Investeer je geld in een apparaat dat alles kan. Zo bespaar je op onderhoudskosten en op je gemiddelde energieverbruik. Daarnaast zijn je medewerkers hierdoor ook nog eens productiever. Klinkt goed, toch?

 

2. Print alleen als dat écht nodig is.

De gemiddelde medewerker verbruikt jaarlijks maar liefst 10.000 pagina’s papier. Dit is natuurlijk niet altijd nodig. Bespaar op papier en kosten door je kantooromgeving zo papierloos mogelijk te maken.

 

3. Gebruik gerecycled papier en print dubbelzijdig.

Niets meer printen is voor de meeste bedrijven onrealistisch. Maar als je dan toch moet printen, gebruik dan gerecycleerd papier. Een kleine moeite waarmee je een grote bijdrage levert aan het milieu. Als je dan ook dubbelzijdig printen aanmoedigt voorkom je onnodig papierverbruik.

In deze whitepaper lees je meer over de tools die er zijn voor het nieuwe samenwerken en welke voordelen het allemaal biedt.

Papierloos werken is de toekomst!

Maak kennis met de wereld van papierloos werken. Wat zijn de voordelen van papierloos werken en waarom is het zo belangrijk? Je leert het in deze infographic.

 

Het “digitaal kantoor”, “slimmer werken” en “het nieuwe werken” dit zijn allemaal termen die je tegenwoordig veel aandacht krijgen. Maar hoe je helpt dit om sneller te groeien als organisatie? Het papierloos kantoor brengt veranderingen in printgebruik en papierverbruik te weeg. In de infographic krijg je meer inzicht in welke gevolgen dit heeft voor jouw organisatie. Bovendien krijg je 6 voordelen van papierloos werken te zien en leer je waarom digitaliseren belangrijk is. 

Van papier naar digitaal

Digitaliseren is van groot belang voor je organisatie en een belangrijk element is de overgang van papier naar digitaal.  De hoeveelheid informatie blijft groeien. Omstreeks 2020 zal er dertig keer zoveel digitale informatie zijn als nu. Klanten, werknemers, leveranciers, partners; iedereen gaat over op digitaal. Zorg dat je dit op tijd en effectief doorvoert in je organisatie.

 

Maak als IT-manager impact binnen je organisatie door over te stappen van papier naar digitaal. in dit whitepaper ontdek je de voordelen van digitalisering. Tevens hebben wij 3 snel te realiseren verbeteringen die je nu al kunt toepassen om over te stappen naar digitaal. Lees in het whitepaper hoe je jou winst verhoogt met één simpele aanpassing.