0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Het kantoor van de toekomst | ARP België | IT-reseller

headerbild_globalisierte-arbeitswelt

Het kantoor van de toekomst

We willen allemaal flexibel werken, onderweg en met moderne werkomstandigheden. Wij laten u zien hoe!

 Flexibel, snel, internationaal – dit zijn de kernbegrippen die onze wereld draaiende houden. We zijn altijd online en hebben toegang tot schijnbaar oneindige hoeveelheid aan kennis in slechts een paar seconden. Deze ontwikkelingen hebben al lange tijd invloed op onze werkomstandigheden. Onze behoeften veranderen: we willen individueel werken en overal toegang hebben tot onze werkzaamheden. De grens tussen werk vrije tijd vervaagt steeds meer, waardoor het traditionele werken vervangen wordt door een variant met nieuwe wensen en eisen.

 

Flexibiliteit is de oplossing

Tegenwoordig is het werk geen plaats meer waar u elke dag heengaat maar een taak die u kunt afmaken waar en wanneer u zelf wilt. Deze verandering heeft een grote impact om de volgende generatie, de zogenoemde millennials, die nu toetreden tot de arbeidsmarkt.

Waarom is dit voor u van belang? U heeft behoefte aan jonge mensen binnen uw bedrijf die meer nodig hebben dan een vaste werkplek. Aan de andere kant wensen uw klanten sneller geholpen te worden, het liefst vierentwintig uur per dag.

Individualisering heeft tenslotte invloed op zowel uw werknemers als uw klanten. Wanneer u deze ontwikkeling ten volste benut zult u er veel profijt van hebben.

Mobiel werken – een essentiële strategie

 

Mobiel werken is in wisselende mate al geïmplementeerd bij een groot aantal bedrijven en brengt stof tot nadenken met zich mee. Er moet nagedacht worden over onder anderen databeveiliging, het vinden van de juiste apparatuur en het verdelen van de werktijd over mobiel werken en werken op kantoor.

Een mobiele strategie is precies wat u nodig heeft om alle apparatuur te beheren en te zorgen dat er correct wordt omgegaan met eventuele beveiligingsrisico’s. Door gebruik te maken van de juiste structuur en geschikte apparatuur en vooruit te denken, kunnen u en uw team profiteren van de vele voordelen van Enterprise Mobility.

 

Wij hebben de juiste oplossing voor u

 

Tegenwoordig zijn de uitdagingen veelal complex en kunnen ze u veel tijd en geld kosten. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken, wij helpen u met het vinden van de juiste mobiele oplossing die past bij uw wensen. Profiteer van mobiel werken en bereid uw bedrijf voor op te toekomst.

 

Ontdek onze probleemloze oplossing voor mobiel werken »

 

Ontdek onze veelzijdige en zorgeloze oplossingen om gestructureerd mobiel te werken. Wanneer u niet op zoek bent naar een complete oplossing, kunt u zelf onze topkwaliteit producten en accessoires bekijken. Hiermee kunt gemakkelijk en efficiënt werken vanuit één enkel toegangspunt.

 

Vind uw perfecte IT werkplek »

vertical_align_top