0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Office Productivity - Office 365 | ARP België

Maak het uzelf gemakkelijk met Office 365.

office365logoMet de opkomst van software-as-a-service en Cloud oplossingen, is het aantal IT-dienstverleners enorm toegenomen. Ieder met zijn eigen invalshoek en specialisatie. Maar hoe behoud je als organisatie het overzicht, integreer je nieuwe toepassingen in bestaande omgevingen en zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk onafhankelijk advies krijgt?

Mobiliteit, gebruiksgemak en altijd up-to-date: Office 365

Werken wanneer je wilt, waar je wilt, met het device dat je wilt. Bij voorkeur met alle apps en mogelijkheden die je uit privé gebruik herkent. Waarom wachten totdat je op kantoor bent om aan een document te werken of om een conference call op te zetten? We willen altijd beschikken over onze bestanden vanaf ieder apparaat, effectief kunnen samenwerken en vergaderen, maar daarnaast moet alles beheersbaar en veilig blijven.

Met de juiste toepassing van Office 365 brengt u de inzetbaarheid van iedere werkplek, zowel mobiel als vast, binnen uw organisatie in één keer in lijn met de hedendaagse mogelijkheden.

office365

Is mijn organisatie klaar voor Office 365?

Maar hoe weet u nu of uw organisatie klaar is voor Office 365? U wilt immers maximaal rendement halen uit uw investering. Om te beoordelen wat haalbaar is voor uw organisatie, biedt ARP voor een vaste prijs een haalbaarheidsscan aan, waarin u zelf kunt aangeven wat voor u belangrijk is: technische-, financiële-, functionele-, of werkstijl-gerelateerde haalbaarheid.

 vertical_align_top