0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Internationale samenwerking in de ICT | ARP België

Internationale samenwerkingen

Door de toenemende globalisatie blijft onze wereld veranderen. Het brengt veelal voordelen met zich mee waaronder het samenbrengen van visies, het uitwisselen en delen van kennis en het opdoen van nieuwe ervaringen. Daarbij biedt het bedrijven de kans hun businessmodel op de internationale markt te kunnen brengen.

 

Digitaal informatie uitwisselen wordt steeds belangrijker

Een toenemend aantal internationale samenwerkingen brengt echter wel nieuwe uitdagingen met zich mee: kennismanagement, oftewel nieuwe manieren om digitaal informatie uit te wisselen, wordt steeds belangrijker.

 

Transnational teams – the right Technology is key

 

If in-person meetings are ruled out by physical limitations, digital exchange takes centre stage, in which IT plays a vital role. Transnational teams have been relying on flexible communication for a long time now, either via instant messaging, collaboration platforms or VoIP. If the technology meant to facilitate this type of exchange is outdated, however, it can be more of a hindrance than a help.

Er is steeds minder sprake van persoonlijke ontmoetingen tijdens internationaal zakendoen, maar toch is het van essentieel belang dat beide partijen op internationaal en continentaal niveau samen kunnen werken.

 

Internationale teams – het gebruik van de juiste technologie is essentieel

 

Het gebruik van ICT speelt een grote rol wanneer er sprake is van internationale samenwerkingen. Door de afstand zijn face to face afspraken vaak onmogelijk. Daarom maken internationale teams vaak gebruik van flexibele vormen van communicatie zoals chatprogramma’s, samenwerkingsplatformen of VoIP. Echter, de gebruikte technologie hoort wel actueel te zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan het eerder een obstakel dan een hulpmiddel zijn.

 

Gaat u met de tijd mee?

Wat betekent dit voor u? Denkt u eens aan de tools die uw team momenteel gebruikt. Zijn deze nog steeds actueel? Stellen zij u in staat samen te werken met teams in andere tijdzones? Laat ons u helpen om een overzicht te creëren van de verschillende opties zodat wij u en uw team beter kunnen helpen communiceren.

 

Wilt u op een moderne manier om te communiceren? Bezoek onze Online-Shop! »

 

Duidelijkheid creëren door middel van transparantie

Transparantie is een andere kwestie die problemen op kan leveren in de wereld van globalisering. In het verleden werden werknemers vaak alleen voorzien van het hoognodige aan informatie. Ook hielden individuen soms informatie achter of volgden zij blindelings opdrachten op zonder er vragen bij te stellen.

Vandaag de dag realiseren we ons veel meer dat alle betrokken profijt hebben van open grenzeloze samenwerkingen en het internationaal delen van informatie.

 

vertical_align_top