Better Meetings in

smaller spaces.

Start nu.

Wat is Modern Meetings?

Modern Meetings zijn online, virtuele vergaderingen voor mensen die willen samenwerken ongeacht hun locatie. Met Modern Meetings bespaar je op reiskosten en tijd én verhoog je de productiviteit. Met deze vorm van vergaderen zet je eenvoudig en snel een online meeting op, waar je ook bent.

Doordat steeds meer mensen thuis of vanaf een andere locatie dan traditioneel op kantoor werken, zijn videomeetings enorm populair geworden, bij zowel grote als kleine organisaties. De groep werknemers, millennials en de Generatie Z, hechten veel waarde aan flexibele werkplekken. Ze zijn het gewend om met de nieuwste en beste apparatuur te werken en verwachten dat hun werkgever hun hierin tegemoet komt.

MARKT TRENDS:
ONZE WERKPLEK ONTWIKKELT.

Ooit het gevoel gehad dat jouw meetings efficiënter kunnen?

We zijn het met je eens.

Eenvoudig, snel en efficiënt

Om de groeiende groep thuis- en flexwerkers te faciliteren is het belangrijk dat je over de juiste technologie beschikt. In online meetings willen alle deelnemers elkaar goed kunnen zien en horen. Niets is zo vervelend dan dat er technische problemen optreden die de gebruikservaring negatief beïnvloeden.

Modern Meetings van ARP is een plug-and-play oplossing die jouw online vergaderruimte tot leven brengt. Met HD Panoramische 4K video en heldere audio weet je zeker dat jouw meeting met (externe) medewerkers productief zal zijn. We bieden je een gestandaardiseerd pakket op basis van jouw behoeftes aan, inclusief alles wat je nodig hebt om de perfecte, moderne meeting op te zetten. Door de gebruiksvriendelijke plug-and-playfunctionaliteit start jouw meeting op tijd, zonder enige vertraging.

Wat zijn de voordelen van Modern Meetings?

  • Verhoog de productiviteit van (externe) medewerkers en virtuele teams en vermijd vertragingen als gevolg van installatie- en technische problemen.
  • Bespaar tijd: besteed niet langer te veel tijd aan het plannen van de meeting en ervoor te zorgen dat iedereen fysiek in dezelfde ruimte aanwezig is. Ervaar geen last meer van laatkomers die vertragingen veroorzaken.
  • Door de plug-and-playtechnologie kun je snel, gemakkelijk en probleemloos met anderen samenwerken.
  • Compatibel met de meeste toonaangevende video- en audioconferentie oplossingen.
  • Intuïtieve 18 ° 4K-cameratechnologie detecteert individuele deelnemers en optimaliseert het beeldbereik om iedereen bij het gesprek te betrekken.
  • Gestandaardiseerd pakket op basis van jouw type vergaderruimte, inclusief alles wat je nodig hebt om een moderne videosamenwerking op te zetten.

Meer weten?

Voor wie is Modern Meetings?

Voor IT-managers die op zoek zijn naar een oplossing voor online samenwerken, waarbij weinig tot geen ondersteuning nodig is. Zo is er meer tijd over voor belangrijkere zaken.

HR-managers die graag hoog scoren op het gebied van medewerkerstevredenheid door collega’s de beste en meest gebruiksvriendelijke tools aan te bieden.

Managers die willen dat hun team zo efficiënt mogelijk kan samenwerken, zonder productiviteitsverlies of vertragingen.

Collega’s die snel en gemakkelijk met hun team willen schakelen, ongeacht locatie

Wil je ook efficiënter samenwerken?

Wil je weten hoe je de perfecte moderne meeting opzet? In onze whitepaper lees je er meer over:

  • Wat is Modern Meetings?
  • Hoe richt je een Modern Meetings in?
  • Wat zijn de voordelen van Modern Meetings?

Meer informatie

Wil je meer weten over onze Device as a service oplossing? Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

Voer a.u.b. de veiligheidscode in.
Via dit formulier vragen wij persoonsgegevens van je. Meer weten hoe we met je persoonsgegevens omgaan? Lees onze privacyverklaring. Hierin lees je ook dat je elk moment je toestemming kunt intrekken.

Modern Meeting van ARP is onderdeel van onze Just Press Play solutions: praktische oplossingen die je direct kunt inzetten in de dagelijkse praktijk. Zo ondersteunen wij je en heb jij weer tijd om te doen waar je goed in bent. Wij ontzorgen en helpen jouw organisatie bij het maken van IT-keuzes zodat jij je kunt richten op de zaken die écht belangrijk zijn