lenovo

ThinkPad X13 (Intel) - Mobiele perfectie

De 13,3” ThinkPad X13 (Intel) laptop is de ultieme reisgenoot voor zakenreizen, dun en licht genoeg om gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Met processoren tot Intel® Core™ i7 vPro® van de 10e generatie met zes cores betekent mobiliteit geen compromissen op gebied van prestaties. Je haalt ook het maximum uit deze laptop dankzij functies zoals een batterij die een hele dag meegaat, connectiviteit via WiFi 6, bellen met één druk op een knop en Modern Standby.

Compacte desktopcomputers met uitgebreide functionaliteit

M-serie Tiny-desktops
In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, leveren de M-serie Tiny-desktops uitstekende prestaties met maximaal vermogen en platformstabiliteit. Ze zijn duurzaam, verbruiken weinig energie en nemen ook nog eens weinig ruimte in beslag. Kracht zonder zorgen

De M-serie Tiny-desktops passen op bijna elke plek. Ondanks hun afmetingen zijn ze krachtig genoeg om alles te kunnen verwerken, van multitasking en multimedia tot grafisch ontwerp en omvangrijke financiële berekeningen. Verder bieden ze je de verzekering dat toekomstige hardwarewijzigingen maximaal 12 maanden lang niet van invloed zijn op de vooraf geïnstalleerde software-image. Zo kun je vooruit plannen.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR1.099,30
(incl. EUR 0,26 BEBAT EUR 0,04 RECUP )
EUR 1.330,15 incl. btw:
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
EUR543,10
(incl. EUR 0,06 BEBAT EUR 0,04 RECUP )
EUR 657,15 incl. btw: