IT Trends in België

met ARP oplossingen

IT Trends in België

met ARP oplossingen

IT Trends in België

Hoe zien de IT trends van de toekomst eruit? Technologieën en IT noden evolueren zo snel, dat het als (IT-)manager een must blijft om op de hoogte te blijven van alle evoluties en mogelijkheden. Jij staat tenslotte aan het roer om het bedrijf klaar te stomen voor de digitale uitdagingen van morgen. Op deze pagina en downloads, lees je alles over nieuwe ontwikkelingen en trends van de sector.

Het Nieuwe Samenwerken.

Werkgevers investeren steeds meer in flexplekken en het inrichten van een goede thuiswerkplek. Deze investeringen waren voorheen met name gericht op de individuele werknemer. Echter komt de nadruk tegenwoordig steeds meer te liggen op de nieuwe manieren van samenwerken. Om dit te kunnen realiseren is er een andere aanpak nodig.

 

Je collega’s, klanten en partners moeten altijd en overal verbinding met elkaar kunnen maken en kunnen samenwerken, van verschillende tijdzones tot aan dezelfde vergadertafel. Hierdoor worden virtuele vergaderingen ook steeds belangrijker. Naast alle voordelen die dit biedt is het belangrijk rekening te houden met de beveiliging. Het succesvol implementeren van mobiel werken in jouw organisatie kan niet zonder de juiste beveiliging.

In onderstaande trend topics kan je de nodige kennis downloaden over “Het Nieuwe Samenwerken”. Uiteraard willen we je ook graag persoonlijk adviseren.

Duurzaam ondernemen door digitale transformatie.

Je koopt al zuinige hardware in? Duurzaamheid gaat verder dan dat. Als IT-manager speel jij hier zelfs een cruciale rol in. Met duurzame investeringen kun jij zorgen voor minder stroomverbruik, minder papiergebruik en afval op de werkvloer. Wil jij nog een stapje verder gaan in duurzaam werkplekbeheer? Ontdek welke nieuwe technieken zorgen voor een 55% kleinere CO2-voetafdruk.

En waar moet je beginnen? Dat ontdek je in de onderstaande downloads!

Overige interessante topics.

IT overzichtelijk en beheersbaar houden bij internationale organisaties? Patiëntgegevens beter beschermen? Of benieuwd naar de succesfactoren van IT-beheer in de retail?

 

We geven een antwoord op al je vragen in de onderstaande downloads!