IT-producten, maar vooral

een werkende IT-oplossing.

IT-Oplossingen voor elke sector

Workplace

Een moderne wereld vraagt om een moderne werkenplek. Maar waar voldoet een moderne werkplek aan en wie bepaalt hoe die werkplek er dan uitziet?

 

Mobiele devices hebben hun intrede gedaan en mensen werken niet meer vanuit één vaste locatie. Daarnaast variëren de wensen per medewerker waar je vaak moet rekening houden met vier generaties op de werkvloer.

 

Hoe ga je daar mee om? En welke financiële en beheersmatige consequenties zijn hieraan verbonden? We helpen jou bij het realiseren van strategische doelstellingen op het gebied van modern werken en vergaderen. Zo zorg je voor productieve en tevreden medewerkers.

Print Services

Je IT-afdeling zo min mogelijk belasten, terwijl je toch zeker bent van de beste print– en documentoplossingen in de markt? Wij zorgen ervoor. Van hardware-advies en het mede opzetten van strategisch printbeleid tot levering van printbenodigdheden en reparatie & onderhoud.

 

Een geprint document is voor ons geen doeleen optimaal ingericht bedrijfsproces wél. Daarom helpen we je met documentoplossingen én printoplossingen. 

 

Hoog tijd om in dit tijdperk even alles grondig onder de loep te nemen!

Duurzaam ondernemen als IT Manager​?

Duurzaam ondernemen, je hoort de term steeds vaker voorbij komen. Maar wat houdt het precies in? Het is heel eenvoudig: bedrijven die duurzaam ondernemen, houden rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten. Dat is beter voor het milieu én voor de samenleving. Maar ook voor je bedrijf.

 

Met relatief kleine aanpassingen lever je al snel een grote bijdrage aan een duurzamere wereld. Maar dat is niet het enige voordeel. Door de voetafdruk van je bedrijf te verkleinen, verlaag je je kosten en krijg je ook nog eens een beter imago. Zo wordt duurzaam ondernemen een win-win situatie.

 

We leggen je graag uit wat de voordelen van duurzaam ondernemen zijn en geven je alvast een aantal tips om je printomgeving duurzaam te maken. 

Duurzaam ondernemen arp be