Internationale it-projecten

wereldwijd voor u op locatie

Internationale it-projecten

wereldwijd voor u op locatie

Internationale IT-projecten op hoog niveau. (Global IT Alliance)

Bent u internationaal actief? Met onze complete dienstverlening, merkpartners en ons sterke partnernetwerk ondersteunen wij u wereldwijd al naar gelang uw behoeften. Daarbij zetten wij onze plaatselijke krachten doelmatig in en bieden u de meerwaarde van ons eigen internationale netwerk.

Als onderdeel van de Bechtle Group profiteert u van de voordelen van de Bechtle Global IT Alliance. Sinds 2014 staan wij ook wereldwijd voor u klaar – dankzij een IT-alliantie met elf sterke partners op alle continenten. Onze klanten kunnen bovendien vertrouwen op onze hoge kwaliteitsstandaard. Iedere partner van onze Global IT Alliance (GITA) is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan onze hoge standaards op het gebied van services, processen en portfolio’s.

Internationale IT-projecten met ARP.

 
  • Ook op internationaal niveau ondersteunen wij u bij alle vragen omtrent uw IT. ARP is actief in zes landen – als onderdeel van de Bechtle Groep zijn wij wereldwijd optimaal verbonden.
  •  
  • Wij begeleiden u betrouwbaar door complexe IT-uitdagingen en vereenvoudigen uw inkoopproces in heel Europa en zelfs wereldwijd.
  •  
  • Flexibel presenteren wij u de passende oplossing – geheel volgens uw specifieke eisen.
  •  
  • De International Business Unit (IBU) brengt alle opties samen en helpt u bij het vinden van de juiste oplossing voor ieder project.
  •  
  • Wij ondersteunen u bij de inkoop, de toelevering en het beheer in Europa en wereldwijd van grensoverschrijdende IT tot mondiaal projectmanagement.

Sterke partners over de hele wereld.

Met het wereldwijde netwerk van – op dit moment elf – sterke partners laten we een nieuw aspect van onze internationaliseringsstrategie zien. De Global IT Alliance (GITA) heeft tot gemeenschappelijk doel te voldoen aan de groeiende vraag van wereldwijd gevestigde ondernemingen naar uitgebreide, internationale ondersteuning. Kortom: veelbelovende vooruitzichten die wij u met hoge kwaliteit kunnen aanbieden.

 

Wat zijn voor u de voordelen van onze Global IT Alliance? Wij nemen u de tijdrovende zoektocht naar geschikte IT-partners voor uw internationale vestigingen uit handen en bieden u een zorgvuldig geselecteerd partnernetwerk. Niet alleen hebben wij onze partners vooraf uitgebreid onderzocht, ook de samenwerking is eerst getest tijdens een pilot-fase – onze klanten in de verschillende landen mogen per slot van rekening een vergelijkbaar kwaliteitsniveau verwachten. In de toekomst willen wij de samenwerking met partners binnen en buiten Europa verder uitbreiden.

We adviseren u graag persoonlijk.

Arnaud Schryvers
Accountmanager – Commercial
International Customer Coordinator 
T: +3289393217
E: 
arnaud.schryvers@arp.com