Innovatieve oplossingen van Dell Technologies.

Het uitgebreide productportfolio van Dell combineert hoge prestaties met betrouwbaarheid en efficiëntie. Top IT-oplossingen uit één hand – van werkplek tot
datacenter. Met mobile computing en datacenter biedt Dell flexibele, schaalbare en toekomstgerichte oplossingen aan. Lees meer:

Mobile computing

Tegenwoordig zijn apparaten van een hoge kwaliteit de doorslaggevende factor als het gaat om de hoogste productiviteit en tevredenheid van medewerkers.
Dell Technologies heeft de juiste mobile computing-oplossingen voor verschillende branches en uitdagingen.

Het moderne datacenter

In tijden van digitalisering en enorme groei van data speelt een datacenter-oplossing op maat een belangrijke rol en is bepalend voor de concurrentiepositie.
Lees nu meer over de moderne datacenter-oplossingen van Dell Technologies.

Wil je gratis persoonlijk advies?

Neem dan contact met ons op.

Mobile computing

Latitude 9410

Met de nieuwe premium Latitude-serie worden innovaties voor de ultieme productiviteit opnieuw gedefinieerd.
De 14,0″ zakelijke 2-in-1 uit gefreesd aluminium biedt een ongelooflijke batterijduur, zodat je altijd en overal mobiel kunt werken. Je kunt kiezen uit Intel® Core™ i7 vPro® processors tot de 10e generatie met een optimale beheerbaarheid en geïntegreerde beveiligingsfuncties. De Dell Optimizer, ingebouwde AI die leert hoe je werkt, en functies als ExpressSign en ExpressCharge zorgen voor een geheel nieuwe gebruikerservaring. Tot slot heb je nog steeds de alom bekende Latitude configuratiemogelijkheden: geheugen tot 16 GB, harde schijf tot 1 TB en een optionele LTE-module.

Latitude 5410

Een nieuw design voor ‘s werelds kleinste 14” standaard zakelijke
laptop.
Nu met 10e generatie Intel® processors en de snelste geheugensnelheden in de Latitude serie, kun je met de 5410 sneller werken dan ooit en met meer vermogen. Profiteer de hele dag van het nieuwe slanke design en van technologische hoogstandjes als de Dell Optimizer. Geen werkonderbrekingen meer dankzij de langere batterijduur en ExpressCharge, waarmee je jouw pc in slechts één uur tot 80 % oplaadt. Met Dell Power Manager kun je de batterijduur van het systeem configureren aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren. Er zijn vier standen. Niets weerhoud je ervan om je beste werk te leveren met een schaalbaar DDR4-geheugen tot 32 GB en een schaalbare capaciteit tot 1 TB. Je kunt ook video’s streamen, downloaden en probleemloos afspelen met de verbeterde prestaties van de aparte grafische kaart.

OptiPlex Ultra 7070

De flexibele desktop-pc die je niet verwachtte.
De Dell OptiPlex 7070 is de meest geavanceerde desktop-pc voor betrouwbare prestaties en veel functies. De Ultra is volledig modulair en ruimtebesparend en biedt de beste flexibiliteit door middel van losse oplossingselementen voor betrouwbare desktop-prestaties. De compacte pc-module die in een monitorstandaard kan worden verborgen en de mobiele Intel®-architectuur met Intel® Mobile U-processors vormen hiervoor de basis. Hierdoor is de Ultra geschikt voor alle gebruikers. Je plaatst hem eenvoudig in een monitorstandaard en haalt hem er net zo gemakkelijk weer uit, maar je kunt hem ook aan de muur of onder je bureau monteren.

Precision 5750

‘s Werelds kleinste 17,0″ mobile workstation met op AI gebaseerde optimalisatie.
Maak indruk op iedereen, waar je ook bent, met een elegant vormgegeven mobile workstation die ontworpen is voor zeer mobiel computergebruik en zware grafische programma’s. Profiteer van een next-generation 17,0″ Infinity Edge-scherm waardoor je workstation eindeloos lijkt. Het beeldscherm bevat een breed kleurenbereik en kan kleurtinten weergeven die buiten het bereik van een conventioneel beeldscherm (sRGB) liggen, zodat je jouw visie nog nauwkeuriger tot leven kunt brengen. De nodige prestaties worden geleverd door Intel® Core™ en Xeon® vPro® processors, tot 64 GB geheugen en 2.933 MHz in combinatie met next generation NVIDIA® Quadro® RTX3000 graphics. Het apparaat past zich perfect aan jouw manier van werken aan door de Dell Optimizer; ExpressSign-in en ExpressCharge™.

Het moderne datacenter

Dell EMC PowerStore.

Dit is de toekomst van storage voor bedrijven. PowerStore heeft een flexibele en schaalbare architectuur en ondersteunt je bij alle toekomstige uitdagingen met behulp van NVMe- en SCM-technologie. Het datagericht ontwerp optimaliseert de storage-effectiviteit, schaalbaarheid en systeemprestaties. Data worden optimaal verdeeld over het systeem dankzij kunstmatige intelligentie en processen worden geautomatiseerd door machine learning.

DELL EMC POWEREDGE R740.

Versnel cloud-applicaties, webtechnologieën, HPC- en VDI-beschikbaarheid met flexibele storage, I/O- en versnellingsopties in een veelzijdige server. De Dell EMC PowerEdge R740 met schaalbare 2e generatie Intel® Xeon® processors en Intel® Optane™ DC Persistent Memory biedt optimaal gebalanceerde resources om de meest veeleisende workloads te ondersteunen met geïntegreerde beveiliging.

Dell EMC VxRail.

De Dell EMC VxRail is de enige volledig geïntegreerde, voorgeconfigureerde en geteste HCI-appliance die wordt ondersteund door VMware vSAN TM. Het is de eenvoudigste en snelste manier om een VMware-omgeving uit te breiden. VxRail biedt eenvoudige, betaalbare en hyperconverged oplossingen die diverse uitdagingen aankunnen en die worden ondersteund door de meeste toepassingen en workloads. VxRail bevat speciaal ontwikkelde platforms die enterprise dataservices, een minimale downtime en (Quality of Service) bieden. Zo kunnen virtuele desktops, bedrijfskritische toepassingen en remote site-infrastructuren sneller, beter en eenvoudiger worden uitgerold en geïmplementeerd.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op en laat je gratis adviseren door onze experts.