Werk beter met een laptop van HP.

Het wordt tijd voor verandering.

Nieuwe tijden vragen om innovatieve oplossingen: Handige functies waarmee je comfortabel kunt thuiswerken, zoals een lichte laptop met een lange batterijduur bijvoorbeeld. Of een beeldscherm met privacyfilter waarop niemand ongewenst kan meelezen en waarmee je zelfs bij weinig of fel licht kunt werken. Of Active Noice-Cancelling om ongestoord te kunnen vergaderen met jouw team. De nieuwe laptops van HP zijn zo ontworpen dat ze mobiel werken eenvoudiger maken.

Long-life accu

Ga langer door zonder op te laden.

Wie op afstand werkt, heeft niet altijd een stopcontact in de buurt. De HP long-life accu’s gaan tot wel 24 uur mee, voordat je ze weer op moet laden. Hiermee kun je gemakkelijk de hele dag thuiswerken. En als je toch even langer door moet dan is de accu binnen een half uur weer halfvol.

Ontspiegeld scherm

Ook bij weinig of fel licht.

Wie werkt er nu graag binnen als de zon schijnt en je ook buiten kunt zitten werken? Door het weerkaatsende zonlicht zie je echter niet zoveel meer. Dankzij de anti-reflecterende beeldschermen van HP is dat nu geen punt meer – ook bij fel of weinig licht in de tuin, op het balkon of in het park blijft je scherm goed leesbaar.

Sure View

Zorg dat mensen niet meer ongewenst kunnen meelezen op je scherm.

Als je niet voldoende afstand kunt houden, bijvoorbeeld in de trein, biedt een privacyfilter uitkomst. Met het met HP Sure View geïntegreerde privacyscherm werk je zorgeloos, want alleen jij kunt belangrijke zakelijke documenten lezen.

Ultralicht

Zeer licht – zonder in te leveren op prestaties.

De laptops van HP hebben een meervoudig bekroond ultralicht ontwerp. Gigantisch is alleen de kracht van de processor. De tijden dat je een te zware laptop in een grote onhandige tas moest meeslepen, zijn voorbij. Je neemt hem nu overal gemakkelijk mee naartoe.

Noise Cancellation

Online vergaderen zonder storende achtergrondgeluiden is wel zo prettig voor alle deelnemers.

Niets is vervelender dan een videoconferentie met geluiden van een lopende vaatwasser, huisdieren of roepende kinderen. Met de geavanceerde HP Noise Cancellation en het aangename geluid van de luidsprekers van Bang & Olufsen heb je geen last meer van dit soort vervelende geluiden en kun jij je concentreren op je gesprekspartner.