-
compare
Vergelijkingslijst

E-Procurement

headerbild_eprocurement_icon

LiveFlow, koppel uw inkoopsysteem aan onze online catalogus.

rad_schakelaarsHet is dé uitdaging van elke inkoopafdeling: zo scherp mogelijk inkopen met behoud van service en leverbetrouwbaarheid. ARP LiveFlow is uw oplossing, een e-procurement oplossing waarmee we onze online catalogus koppelen aan uw inkoopsysteem. Een volledig digitaal inkoopproces, zónder overbodige, handmatige handelingen en een klantvriendelijke inkoopportal op maat ingericht. Ruim 5.000 bedrijven gingen u voor!

Uw inkoopproces gestroomlijnd.

Het is de realiteit van veel inkopers: hardware, software, IT-accessoires en supplies zijn eenvoudig en snel online te bestellen, alleen het interne inkoopproces blijft achter. ARP helpt u om de complete afhandeling te stroomlijnen; van bestellingen tot opdrachtbevestigingen en rekeningen. Alles verloopt volledig geautomatiseerd, volgens uw richtlijnen.

 

Gebruiksvriendelijke inkoopportal.

We richten een inkoopportal voor u in, waarbij u uit ons totaalaanbod zelf het assortiment bepaalt dat u wilt aanbieden. Vervolgens regelt u in uw eigen inkoopsysteem de autorisatie, tot op persoonsniveau, zodat iedereen alleen kan bestellen waar u toestemming voor geeft. U beschikt over een cockpit die u volledig inzicht geeft in alle inkoopstromen.

 

Totaalaanbod van een strategisch Partner.

Zo’n hechte samenwerking is vooral waardevol met een partner die u een totaalaanbod biedt, zodat u al uw IT-inkopen ook daadwerkelijk op één plek kunt doen. ARP is onderdeel van een van de grootste IT-inkooporganisaties van Europa. We bezitten een ruim assortiment van 30.000 artikelen. We bieden u one-stop-shopping en voegen daar verregaande service en advies aan toe.

Via OCI (Open Catalogue Interface) maken we de benodigde koppeling met uw huidige inkoopsysteem. De meerwaarde van ARP is dat we het hele proces begeleiden. Als inkoper hoeft u niet zelf te schakelen met uw IT-afdeling en als IT’er vindt u in ons dé sparringpartner. Binnen twee weken draait alles. Na de implementatie geven we gebruikers handleidingen en ondersteuning, zodat uw organisatie vanaf dag 1 de mogelijkheden van LiveFlow® benut. Vanaf dat moment bespaart u tot 35% op uw inkoopkosten en -tijd.

ARP Nederland ondersteunt momenteel de volgende XML standaarden om elektronische orders vanuit onze klanten te processen:

  • SAP IDOCXML (ORDERS01/02/03/04/05)
  • cXML
  • openTRANS 1.0
  • xCBL
  • UBL 2.0
  • DIN5XML


bild_eprocurement_schema_nl

 

 

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.