-
compare
Vergelijkingslijst

Custom Webshops

bild_eprocurement_flexwerken_faciliteer_nl

Grip houden op de mobiele toestellen die uw medewerkers gebruiken en hen toch keuzevrijheid bieden? Dat kan met onze CYOD (Choose Your Own Device) portal. Dit is een webshop waar uw medewerkers zelf hun mobiele apparaat uitzoeken uit een aanbod dat u samenstelt. Uniek is de mogelijkheid van ARP om met vouchers te werken. U geeft uw medewerkers dan een voucher ter waarde van een door u te bepalen bedrag. Hetgeen uw medewerkers in de portal meer willen besteden (een duurder model of extra accessoires), betalen zij zelf bij via iDeal.

Consumerization of IT & Het Nieuwe Werken

Uw medewerkers willen steeds vaker tijd- en plaats onafhankelijk werken. Daarnaast zorgen snelle ontwikkelingen op het gebied van IT voor steeds meer wensen en eisen op de werkvloer. Deze ontwikkelingen zijn niet alleen van invloed op de keuze wat betreft devices binnen uw organisatie, maar ook op de veiligheid van uw data, de stabiliteit van uw netwerk, veranderende juridische aspecten en uw manier van aanschaffen. Hoe gaat u hiermee om?

U bepaalt de keuze

ARP heeft bij verschillende organisaties exclusieve portals opgezet waarop medewerkers een selectie producten konden aanschaffen. Binnen 3 weken beschikte iedereen over een nieuw product en middels de ARP Portal Vouchers werden medewerkers in de gelegenheid gesteld extra accessoires aan te schaffen. Wilt u meerdere merken en producten aanbieden? Alle 30.000 artikelen uit onze webshop kunnen in uw eigen portal aangeboden worden. U bepaalt wat aangeboden wordt en tegen welke voorwaarden. Vele klanten zijn u hierin al voorgegaan.

BYOD, CYOD of COPE?

Wilt u eens verder spreken over onze BYOD, CYOD of COPE oplossingen? Neem contact op met onze accountmanagers. Hun kennis op het gebied van digital business helpt u de wildgroei aan devices veilig en beheersbaar te houden.


 

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.