0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

De innoverende wereld van de ICT | ARP België

IT’s changing.

 

Het is duidelijk dat bedrijven de afgelopen jaren steeds meer op ICT zijn gaan vertrouwen. “IT drives business” is een uitspraak die we regelmatig horen. Van de ICT-afdeling wordt voortdurend verwacht dat zij aan strengere eisen voldoen. Zo moeten zij in staat zijn snel te reageren en over veel kennis te beschikken zodat het businessmodel correct blijft functioneren. De ICT-infrastructuur is in veel bedrijven ontzettend gegroeid de afgelopen jaren waardoor de situatie complexer geworden is.

 

Hoge eisen, toenemende complexiteit

Het onderhouden, aanpassen en ontwikkelen van bestaande systemen is een uitdaging, vooral door toenemende tijdsdruk. Vandaag de dag zijn bedrijven afhankelijk van ICT waardoor een juiste ICT-strategie belangrijker is dan ooit tevoren. Deze strategie is essentieel om te kunnen voldoen aan de eisen die gesteld worden.

 

Door gebruik te maken van een goede planning, die ideaal gezien gebaseerd is op het businessmodel van het bedrijf, houdt u overzicht. Uitdagingen, plannen en uitvoering gaan namelijk hand in hand.

 

Externe deskundigheid is de oplossing

Steeds meer managers bevinden zich in een moeilijke situatie: verminderde budgetten en minder personeel leiden tot een tekort aan expertise. Wat is hier de beste oplossing voor? Minder interne hulpbronnen en minder expertise staan tegenover een wereld met hogere eisen en een toenemende complexiteit die sneller verandert dan ooit.

Op welke manier dienen we hiermee om te gaan? Het is onmogelijk om alle trends en oplossingen te overzien. Daarom is het belangrijk om de juiste partner te kiezen die kan helpen bij het vergemakkelijken van de kwesties rondom ICT.

 

Wij bieden u wat u nodig heeft

We hebben de knowhow die u nodig heeft en kunnen u uitgebreid adviseren zodat u zich kunt focussen op de belangrijke zaken. De voordelen zijn duidelijk: onze ARP-experts zijn gespecialiseerd in de B2B-sector. Zij observeren trends en zijn continue bezig met het uitbreiden van hun kennis.

Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een manier om de inkoop van ICT te versimpelen, kunnen onze experts u verbinden met LiveFlow. Hierdoor kunt u gemakkelijk onze uitgebreide productcatalogus bekijken.

Wilt u meer weten over LiveFlow weten? Neem een kijkje op onze eProcurement oplossing! »

Onze experts zijn ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van servers en opslagmogelijkheden en kunnen u adviseren over de actuele trends.

Neem contact met ons op of bekijk onze online shop. We bieden een groot aantal oplossingen en de laatste ICT-producten ,met goedgekeurde ARP-kwaliteit, die uw leven op het gebied van technologie een stuk gemakkelijker maken.

 

 

 

 

 

vertical_align_top