0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

MVO begint om de hoek

Published on 16 November 2015 mvo_dag

16. november 2015

MVO begint om de hoek
ARP steekt handen uit de mouwen voor LEFteam

Als toonaangevend IT-dienstverlener en –leverancier voelen we nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid voor de wereld om ons heen. We staan daar heel praktisch in: maatschappelijk verantwoord ondernemen is wat ons betreft vooral een kwestie van doen. Dus toen we zagen hoeveel goed werk Stichting LEFteam doet in Maastricht, hebben we de mouwen opgestroopt. Met 30 collega’s zijn we aan de slag gegaan om de huisvesting van het LEFteam eens flink onder handen te nemen.

LEFteam: een nieuw perspectief voor jongeren
Stichting LEFteam wil jongeren die door omstandigheden (even) hun draai niet kunnen vinden perspectief bieden. Ze doet dat door jongeren hun talent(en) zelf te laten ontdekken in de vorm van talent-ontdekplekken. Vanuit een voormalig schoolgebouw aan de Elisabeth Strouvenlaan in Maastricht initieert het LEFteam diverse kleine en grootschalige projecten. De huisvesting vormt een ideale uitvalsbasis voor het LEFteam, maar het onderhoud van het pand en het bijbehorende buitenterrein is een serieuze uitdaging. Wij helpen daar graag bij.

Echt een bijdrage leveren
We voelen ons betrokken bij onze omgeving. ARP-collega’s uit alle lagen van de organisatie hebben een dag lang hand- en spandiensten uitgevoerd binnen en buiten het pand van het LEFteam. Van het plaatsen van de fietsenstalling, opruimwerkzaamheden, winter klaarmaken van de moestuin tot aan het leggen van parket. Daarbij werden we vakkundig aangestuurd door enkele van de LEF-jongeren zelf. Het pronkstuk van de dag betrof het maken van een 25 meter brede muurschildering, ontworpen door kunstenaar Dirk Bal.

De dag was een groot succes. Er zijn heel wat klussen en klusjes afgerond en we kijken nu al uit naar volgend jaar, wanneer we een ander doel met man en macht zullen ondersteunen. Met speciale dank aan Quadakkers Catering uit Voerendaal voor de goed verzorgde barbecue.

Voor meer informatie over het LEFteam kijkt u op http://www.lefteam.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top