0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Mobiel werken wordt kinderspel met de passende IT.

Published on 13 November 2017 hp-accessoires

Internationaal. Digitaal. Flexibel. Begrippen die in menig bedrijf in de nabije toekomst wel eens de normaalste zaak van de wereld kunnen zijn. De trend is al tijden zichtbaar en zet zich onverminderd voort: we laten ons niet meer beperken door muren of grenzen, en werken in teams waarin verschillende specialismen, culturen en nationaliteiten samenkomen. Daarbij lopen we echter ook tegen enkele uitdagingen aan, zoals verschillende tijdzones, uiteenlopende werkwijzen en het zoeken naar manieren om informatie en kennis met elkaar te delen. Flexibel werken schuift steeds meer naar de voorgrond. Om zeker te stellen dat de werkomgeving ook in de toekomst in de behoeften van bedrijf en medewerkers blijft voorzien, is de passende IT noodzakelijk.

 

button_ontdek-het

 

Meer flexibiliteit, minder kantoorruimte.

Het wordt voor medewerkers gemakkelijker om in internationale teams samen te werken als ze ook onderweg of vanuit thuis met elkaar kunnen communiceren. Een bijkomend voordeel is dat er minder behoefte is aan vaste werkplekken; meerdere teamleden kunnen gebruikmaken van één plek. Hierdoor is er ook minder kantoorruimte nodig, wat bedrijven – helemaal met het oog op de stijgende vastgoedprijzen – een aanzienlijke besparing kan opleveren.

Flexibele werkplekconcepten bevorderen bovendien de uitwisseling en samenwerking over de afdelingsgrenzen heen. Met de grotere input aan kennis, inzichten en creativiteit komt men sneller tot vernieuwende ideeën.

 

Mobiel werken heeft de toekomst.

Hoe belangrijk een flexibele, mobiele werkomgeving voor de toekomst wordt, laten ook de volgende resultaten uit een enquête van TNS Infratest onder experts op het gebied van internet, communicatie en media goed zien. 35 procent van de experts gaat ervan uit dat al in 2020 driekwart van de werknemers in de EU regelmatig mobiel of thuis zal werken:

 

Comfort en betrouwbaarheid, met de juiste accessoires.

Om mobiel te kunnen werken, zijn naast de juiste hardware als laptop, smartphone en tablet ook de passende accessoires erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan headsets met voortreffelijke geluidskwaliteit, gedegen netwerktechnologie zodat elk apparaat overal kan worden gebruikt, en praktische opties om de ingezette apparatuur waar en wanneer dan ook te kunnen opladen.

Ontdek het brede scala aan accessoires van HP en voeg meer flexibiliteit en comfort toe aan uw werkdag.

 

button_ontdek-het

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top