0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

HP Inc. introduceert 3D pc Sprout Pro by HP in het zakelijke segment

Published on 25 January 2016

Amstelveen, 20 januari 2016

HP Inc. introduceert 3D pc Sprout Pro by HP in het zakelijke segment

Vandaag kondigt HP de Sprout Pro by HP aan voor het onderwijs en het zakelijke segment. Sprout Pro is een multifunctionele pc die beschikt over een 2D en 3D-scanner en een beamer waarmee voorwerpen op een mat of scherm kunnen worden geprojecteerd en gedigitaliseerd. De pc is met name geschikt voor het onderwijs en de creatieve sector.

Door de mix van touch, audio en visuele mogelijkheden maakt Sprout lessen leuker en interactiever. Scholieren en studenten kunnen door middel van multi-screen snel en eenvoudig samenwerken en vanwege de interactieve en intuïtieve computerervaring wordt de betrokkenheid tijdens de les bevorderd. De machine is een pc, documentcamera, 2D- en 3D-scanner in één, waardoor docenten en studenten op een heel andere manier les kunnen geven/volgen.

Meer informatie over Sprout in het onderwijs: http://bit.ly/LearningWithSprout.

Professionals binnen de creatieve sector kunnen Sprout gebruiken om 2D-objecten te scannen en te bewerken. Met de Sprout Companion voor Skype for Business kunnen gebruikers hun beeldscherm tijdens een Skype-call delen en samenwerken. Met de Sprout mat en pen kunnen notities worden gemaakt op het Skype-whiteboard. De HP External Display Mixer stelt gebruikers in staat de Sprout dual screen, de feed van de webcam of camera te delen. De HP Magnifier vervangt een documentcamera; gebruikers kunnen objecten live delen met een publiek en op het object inzoomen en foto’s maken tijdens het presenteren.

Sprout Pro is uitgerust met Windows 10 Professional, Intel® Core™ i7 processor met DDR4 geheugen, software-image op maat, Trusted Platform Module en drie jaar limited garantie.

 

Prijs en beschikbaarheid

De exacte beschikbaarheid voor Nederland is nog niet bekend. De adviesprijs bedraagt € 2.599,-.

 

Over Sprout

Sprout is een eerste-in-zijn-soort Immersive Computing platform waarbij de traditionele pc-ervaring van de gebruiker opnieuw wordt gedefinieerd, alsmede een basis vormt voor toekomstige immersieve technologieën. Als onderdeel van HP’s Blended Reality ecosysteem en visie voor de toekomst van de computer, zijn Sprout en HP Multi Jet Fusion ontworpen om de barrières tussen de digitale en fysieke wereld te dichten.

 

Lees het laatste nieuws over HP in de newsroom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top