0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Aruba Event Lissabon 2016

Published on 30 July 2016 aruba_image

Albufeira, 31 mei 2016

Eind mei was ARP Nederland aanwezig bij het belangrijkste HPE/Aruba event van het jaar: EMEA Partner Summit.

Dit jaar werd dit event gehouden in het zonnige zuiden van Europa en wel in het mooie Portugal. Op een locatie aan de Algarve werden meer dan 1.300 sales en technisch specialisten ontvangen, die in 4 dagen volledig op de hoogte werden gebracht van de nieuwste technieken, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het ICT netwerk domein. Door de overname van Aruba door HP was nu voor het eerst het hele netwerking portfolio, incl. alle HP networking partners, zichtbaar.

Vanuit het nauwe partnership met HP/Aruba vanuit ARP Nederland is het logisch dat wij continu op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen. In het 4 dagen durende event zijn diverse onderwerpen besproken die de komende tijd een belangrijke rol gaan spelen binnen de netwerkwereld. Denk hierbij aan location based services – het kunnen volgen van bezoekers in bijvoorbeeld de retail wereld op basis van wireless, SDN datacenter netwerken – efficient, snel en schaalbaar een datacenter inrichten en kunnen aanpassen en High-density networking – wireless omgevingen met veel tegelijktijdige gebruikers met hoge capaciteitseisen.

Het ontdekken van de nieuwste ontwikkelingen, hardware en het kunnen sparren met andere partners hebben weer veel energie gegeven om u als klant opnieuw te kunnen voorzien van de best passende oplossing en de meest innovatieve inrichting hiervan. Aruba Networks bewijst opnieuw tot de top te behoren van een solutionvendor die aansluit bij het steeds mobieler worden van de IT-gebruiker en de toenemende vraag naar security en bandbreedte mogelijkheden.

Al om een zeer geslaagd en waardevol event. Ook volgend jaar zijn wij weer van de partij!

Door: Jeroen Respen, business consultant connectivity ARP Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top