0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

De enige Platinum Partner in zowel Personal Systems als Printing and Imaging 2018

Published on 10 November 2017 hp_platinum_2018

#LetsConnect – Dat is met zekerheid van toepassing op de verbintenis tussen HP Inc. en ARP Nederland. Een samenwerking die het best omschreven kan worden als een diepgaand strategisch partnership en benoemd in een HP Inc. Partner First status. Een status waar we als ARP Nederland #trots op zijn.

 

ARP investeert continue in innovatieve initiatieven, uitbreiding van kennis en expertise en heeft in 2017 een vernieuwde aanpak binnen de organisatie doorgevoerd. Dit resulteert in een fantastische groei, in het bijzonder met haar vendor partner HPI.  Als enige partner (Value Added Reseller) in Nederland heeft ARP Nederland zowel een Platinum status binnen het Print segment als binnen Compute bereikt. Voor 2018 gaan we deze koers voortzetten met HP Inc. en gezamenlijk werken aan bestaande en nieuwe initiatieven, altijd met het doel om de eindklant optimaal te kunnen bedienen. ‘De uitdrukking die ik bij ARP geleerd heb en zeker centraal staat binnen dit partnership is “Plan your work, work your plan” dankzij deze mentaliteit staan we sterk in ons businessplan.’ Toon Swaak, Strategic Business manager HP Inc.

 

We zijn er meer dan trots op dat ARP als enige partner in Nederland deze twee Platinum statussen mag dragen. Dit wordt gezien als kroon op hetgeen we afgelopen jaren samen hebben opgebouwd!’ aldus Jan Prinsen, Managing Director. Aan de compute kant is er hard gewerkt aan de verschillende solution proposities op Workplace & Mobility, met de daarbij horende expertise binnen de organisatie. ARP Nederland heeft ook binnen haar solution Printing & Imaging een flinke groei doorgemaakt; ‘HP Inc maakt hier deel uit van een propositie die het afgelopen jaar het grootste MPS contract in de geschiedenis van ARP heeft voortgebracht. Een prachtig resultaat van een uitstekende samenwerking tussen zowel team als partner!’ aldus Rowena Deneer, Manager L&S

 

Ook komend jaar maakt ARP wederom het verschil voor haar klanten. Dankzij sterke partners is ARP Nederland in staat klein- en grootschalige projecten optimaal te realiseren. Hierbij ligt de focus niet slechts op het leveren van producten, maar juist op het antwoord kunnen geven op de dagelijkse IT uitdagingen die spelen binnen een organisatie. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en bieden altijd de best passende oplossing; op maat, waarbij organisaties volledig worden ontzorgd.

 

#ITsEasy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top