0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

ARP Nederland BV benoemd tot Dell Premier partner

Published on 15 December 2015

Maastricht, 09 december 2015

ARP Nederland is benoemd tot Premier Partner binnen het Dell PartnerDirect programma, door middel van het behalen van de benodigde certificeringseisen. Als Dell Premier Partner beschikt ARP Nederland over de expertise op het gebied van Dell hardware, software en diensten.

Binnen ARP zijn gedurende de afgelopen paar maanden de sales en solution specialisten getraind en gecertificeerd in het Dell Product- en Solution portfolio. De klanten van ARP kunnen ongelimiteerd gebruik maken van onze specialisten op het gebied van productkennis en advies in gepersonaliseerde oplossingen.

Koos Bunnik, Commercieel manager bij ARP Nederland BV: “Om onze klanten beter te kunnen adviseren heeft ARP afgelopen jaar de Premier partner status behaald. Met het behalen van de Dell Premier partnercertificering behoort ARP Nederland tot een selecte groep IT-resellers die deze kennis bezitten. Daarnaast ben ik erg trots op de prestatie die door mijn collega’s geleverd is! Dell is voor ARP Nederland een belangrijke strategische partner, met deze Premier certificering bewijzen wij over de juiste kennis te beschikken.”

‘ARP Nederland is een mooie aanvulling op de selecte lijst van Dell Premier partners. ARP Nederland heeft het afgelopen jaar bewezen over de juiste expertise te beschikken. De benoeming is teken van onze waardering en wij kijken uit naar de verder continuering van onze samenwerking’ aldus Jeroen Hagen Sales Director van Dell Channel Nederland.

Buiten de eisen die gekoppeld zijn aan de Dell Registered Partner status moeten Premier Partners twee of meer certificeringen behalen binnen Server, Storage, Systems Management, Networking & Security en Cloud Services & Solutions. Premier Partners zijn ook verplicht om meerdere Dell Solution opleidingen te voltooien.

dell_partner_direct_premier

Over ARP Nederland BV
ARP is de snelle en betrouwbare leverancier van hardware, software, IT-supplies en kantoorbenodigdheden. En als u niet precies weet wat u nodig heeft? Dan ontdekt u pas echt hoever we gaan in onze ambitie om uw totaalpartner te zijn op het gebied van IT. We hebben eigen business consultants die gespecialiseerd zijn in de vakgebieden waar momenteel de belangrijkste ontwikkelingen plaatsvinden, zoals Connectivity, Datacenter, Mobility en Printing. Zij adviseren u graag over het beveiligen van uw WiFi-netwerk, uw totale datacenteromgeving, een strategie voor mobiel werken of een printoplossing waarbij u een buitengewoon gunstige prijs per pagina betaalt. Daaraan merkt u het verschil tussen hardware leverancier en lange termijn IT-partner. We blijven betrokken en adviseren u ook proactief.

Zo bieden we u veel meer dan IT-producten, we leveren een oplossing die werkt!

ARP IT’s Easy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top