0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

ARP Nederland BV behaalt Cisco Premier status!

Published on 28 September 2015

Maastricht, 28 september 2015

ARP Nederland BV behaalt Cisco Premier status!
ARP Nederland BV heeft op 07 september officieel de Cisco Premier status ontvangen. Afgelopen jaar heeft ARP veel tijd en resources beschikbaar gemaakt om deze status te behalen. Na een lang en intensief trainingstraject kan ARP dan ook met veel trots vermelden dat de benodigde kennis en kunde aanwezig is binnen de organisatie. De klanten van ARP kunnen ongelimiteerd gebruik maken van onze specialisten op het gebied van kennis en advies in gepersonaliseerde oplossingen.

Jan Prinsen, Managing Director bij ARP Nederland BV: “Het partnership met Cisco Systems is erg belangrijk voor ARP Nederland, als Cisco Premier partner zijn wij de goede weg ingeslagen om samen met Cisco de klant optimaal te kunnen ondersteunen. Dagelijks heeft onze organisatie veelvuldig contact met klanten die tegen Connectivity uitdagingen aanlopen, dankzij deze certificering hebben wij de kennis in huis om de klant te adviseren gezien de Cisco solutions. Het bevestigt nogmaals de goede relatie tussen ARP Nederland Cisco Systems. Ik ben zeer trots op deze prestatie en wil ook al onze collega’s en ondersteunende partners bedanken voor hun bijdrage in deze certificering.”

ARP is de snelle en betrouwbare leverancier van hardware, software, IT-supplies en kantoorbenodigdheden. En als u niet precies weet wat u nodig heeft? Dan ontdekt u pas echt hoever we gaan in onze ambitie om uw totaalpartner te zijn op het gebied van IT. We hebben eigen business consultants die gespecialiseerd zijn in de vakgebieden waar momenteel de belangrijkste ontwikkelingen plaatsvinden, zoals Connectivity, Datacenter, Mobility en Printing. Zij adviseren u graag over het beveiligen van uw WiFi-netwerk, uw totale datacenteromgeving, een strategie voor mobiel werken of een printoplossing waarbij u een buitengewoon gunstige prijs per pagina betaalt. Daaraan merkt u het verschil tussen hardware leverancier en lange termijn IT-partner. We blijven betrokken en adviseren u ook proactief.

Naast de relatie met onze leveranciers en u als klant, hebben we een hechte relatie met 4IP (onderdeel van Ictivity Groep Nederland), die alle hardware implementeert en zorgt voor een perfect werkend netwerk. 4IP is een van de meest gerenommeerde partijen in Nederland ten aanzien van netwerkoplossingen.

Zo bieden we u veel meer dan IT-producten, we leveren een oplossing die werkt! ARP IT’s Easy.

Cisco Premier status
Sander Cornelissens, Director Commercial Market Cisco Nederland: ³ARP Nederland heeft zich bij onze selecte groep Cisco Premier partners gevoegd, dankzij forse investeringen in het opdoen van diepgaande kennis van onze connectivity-oplossingen. Voor de digitale transformatie van organisaties is en blijft het netwerk cruciaal. Dankzij partners zoals ARP kunnen onze klanten er van op aan dat bij het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van hun netwerk alle benodigde connectivity-expertise en -ervaring vanuit ARP wordt ingezet.²

cisco_premium_partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top