0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

ARP Nederland is benoemd tot Platinum Partner van Samsung

Published on 26 June 2015 samsung_platinum_partner_jan_koos_didier

Maastricht, 26 juni 2015

ARP Nederland is benoemd tot Platinum Partner van Samsung
ARP voorziet in elke IT-behoefte bij klassieke en mobiele werkplekken inclusief individuele oplossingen voor zakelijke mobiliteits-, printing- en softwarevraagstukken. Onze klanten profiteren van een persoonlijke relatie met een accountmanager en door middel van onze onderscheidende en handige online shop. Dit digitale platform biedt verschillende vormen van personalisatie, aangepast aan de behoeften en verwachtingen van de klant. Het stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de producten en diensten die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

De ARP Groep heeft dochterondernemingen in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en België. Samen met ons moederbedrijf Bechtle AG, zijn we vertegenwoordigd in 14 Europese landen, waardoor ARP een sterke partner voor internationale organisaties is. Meer informatie op http://www.arp.nl

ARP Nederland BV kan met de nodige trots verkondigen dat ze nu ook Samsung Platinum Partner zijn. Door het behalen van deze hoogste status die wereldwijd beschikbaar is, toont ARP Nederland BV aan over vergaande kennis van het Samsung Business portfolio te beschikken.

Volgens Erik Swart, Director B2B Samsung Nederland, heeft Samsung met toekennen van de Platinum status aan ARP Nederland wederom een waardevolle partner officieel mogen verwelkomen in haar partner programma in Nederland. In de afgelopen jaren hebben Samsung en ARP Nederland, dankzij een intensieve samenwerking, bewezen bijzonder succesvol gezamenlijk de zakelijke markt te kunnen bewerken. En met het verlenen van de Platinum status, wordt de samenwerking nu ook op de juiste wijze zichtbaar voor het klantportfolio van ARP Nederland.

Een terechte toekenning van de status, mede dankzij het de wijze waarop ARP Nederland succesvol blijft innoveren, altijd streeft naar de optimale klanttevredenheid op basis van de hoogste servicegraad en betrouwbaarheid . Daarmee sluit ARP Nederland naadloos aan bij Samsung en is ARP Nederland een partner die de samenwerking weet te vertalen naar een hoogwaardig niveau qua dienstverlening en het aanbieden van een rijk portfolio aan oplossingen.

De Platinum status is daarmee de erkenning vanuit Samsung naar een waardevolle partner en een stimulans voor ARP Nederland en Samsung om samen het ontwikkelen van een nog krachtiger portfolio aan oplossingen en diensten in de toekomst te verankeren.

samsung_platinum_partner_2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top