0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
IT Oplossingen
Services
IT Trends
Markten
Wie zijn wij
ARTICONA
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Kantoor
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

ARP investeert in talentontwikkeling van haar collega’s.

Published on 6 February 2018 esf-logo-voor-bij-blog

De IT-branche is dynamisch en altijd in beweging. Meer dan ooit staat niet het product centraal maar de complete IT-oplossing die geboden wordt aan de klant. Wij als ARP willen voorop lopen in deze ontwikkeling en hebben specialisten in huis op alle vlakken binnen IT. Van mobility, printing, workplace, security tot networking en cloud-diensten. De specialisten van ARP hebben kennis van zaken en weten wat er speelt in de markt.

Van haar collega’s verwacht ARP dan ook dat zij voor blijven lopen op de technische ontwikkelingen en altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Dit om de klanten altijd te kunnen voorzien van het beste advies en een naadloos passende IT-oplossing. Opleiden en talentontwikkeling zijn daarmee voor ARP dan ook zeer belangrijke pijlers van het succes.

Ook de Europese Unie ziet dat het consequent investeren in collega’s goed is voor het bedrijfsleven maar zeker ook voor de duurzame inzetbaarheid van collega’s.

Als extra stimulans en waardering voor het opleidingsbeleid van ARP, heeft ARP voor 2016-2017 een financiële ondersteuning gekregen van het Europees Sociaal Fonds. Deze waardering voor de aanpak van ARP is volledig terug geïnvesteerd in de talentontwikkeling van haar collega’s. Zij maken namelijk het verschil, nu en in de toekomst!

esf-logo-voor-bij-blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vertical_align_top