Asset Services (AAS)

Totale ontzorging van a tot s

Asset Services (AAS)

Totale ontzorging van a tot s

​ARP Asset Services?

Met onze ARP Asset Services nemen we je alle zorgen rondom de uitrol en het onderhoud van de werkplek uit handen. Van aankoop tot ingebruikname, maar ook daarna. Wil je maar een deel van onze diensten gebruiken? Dat kan. Op basis van jouw behoeften voorzien wij een oplossing op maat. Wij zorgen ervoor dat alles werkt. 

AAS: totale ontzorging rondom je werkplek

Met onze ARP Asset Services nemen wij je alle zorgen rondom de uitrol op de werkplek uit handen. Van verkoop en levering tot installatie, configuratie, imaging en CMDB-registratie. We kunnen een deel van jouw (eventuele custom built) bestelling voor je in voorraad houden en binnen 24 uur leveren. ARP Asset Services is de 360 graden werkplekinrichting van ARP. Afhankelijk van jouw behoeften dragen wij ook zorg voor je oude apparatuur. 

 

Altijd de beschikking over gekwalificeerde professionals

In alle ARP-landen staan hulpvaardige en gekwalificeerde professionals voor jou klaar om onze klanten verder te helpen. Ons team bestaat uit hoog opgeleide system engineers en gecertificeerde specialisten voor alle mogelijke dienstverleningen en projecten. Zij hebben uitgebreide vakkennis, specifieke competenties en jarenlange ervaring in het beheer van IT-projecten. Hierdoor kunnen zij onze klanten optimaal ondersteunen bij IT-projecten.

 

Hoogst mogelijke inruilwaarde voor oude apparatuur

Wist je dat jouw oude apparatuur geld waard is? Deze restwaarde werkt kostenverlagend op het vervangingstraject. Wij verzorgen de afvoer, registratie en dataverwijdering van deze apparatuur en zorgen voor de hoogst mogelijke inruilwaarde. Als jij je oude apparatuur opnieuw wilt inzetten, kunnen wij deze voor je reinigen.

Waarom AAS?

  • Keuzevrijheid: kies zelf welke diensten jij afneemt

 

  • Dagelijkse ondersteuning: maak je geen zorgen meer over je hardware

 

  • Op maat gemaakte diensten: pas onze diensten aan naar jouw specifieke wensen

Totale ontzorging van aankoop tot ingebruikname.

Onsite support

Met onze Onsite support nemen we jou alle zorgen rondom de werkplek uit handen. Hieronder lees je hoe het werkt.

Op locatie plaatsen wij je nieuwe apparatuur en sluiten we deze meteen voor je aan. Zowel tijdens kantooruren als daarbuiten. De werkplek is dan op dezelfde dag nog klaar voor gebruik.

Het plaatsen en aansluiten bestaat uit:

– DOA-controle
– Wegwerken kabels
– Nette oplevering werkplek
– Aanmelding op netwerk 

Op locatie zorgen wij voor een uitgiftebalie waar de medewerkers hun nieuwe apparatuur op kunnen halen. Deze uitgiftebalie kun je optioneel aanvullen met een interactieve planningstool zodat de medewerkers zelf een afspraak kunnen inplannen.

Met kabelmanagement plaatsen we nieuwe kabels of vervangen we de oude. Vervolgens werken we netjes in kabelgoten weg. Beter voor het oog en makkelijk om schoon te houden.

De oude hardware voeren we voor je af en verwerken we op een milieuvriendelijke manier. Zo hoef jij je er geen zorgen om te maken en werken wij op een maatschappelijk verantwoorde manier. 

Voorbereidende werkzaamheden

Voordat we aan de slag gaan met jouw werkplek bereiden onze experts van het magazijn alles tot in de puntjes voor. Want een goede voorbereiding is het halve werk.
Hieronder lees je meer over de werkzaamheden waaruit jij kan kiezen. Heb je ze niet allemaal nodig? Geen probleem. Je stelt zelf je opties samen.

Met behulp van een site survey op locatie brengen wij de huidige werkplek in kaart. Zo adviseren wij je over de beste aanpak van jouw IT-project. Of het nu gaat om het vervangen van 50 of 1500 werkplekken. Je bent verzekerd van een advies op maat, matchend met jouw wensen en eisen. 

We registreren alle nieuwe hardware op basis van serienummer of service tag en koppelen eventueel ook direct jouw eigen unieke volgnummers. Configuratiemanagement verzorgt de uitgifte en intake van de IT-apparatuur gedurende hun levenscyclus. Daarnaast voorkomt het dat een apparaat zonder goedkeuring wordt aangepast. Configuratie Management Database (CMDB) onderhoudt en registreert de actuele status van alle IT-apparaten. 

We voorzien je nieuwe IT-apparatuur van een sticker op maat met jouw eigen volgnummer, barcode en eventueel je bedrijfslogo. 

We installeren jouw eigen image op je nieuwe hardware. De software passen we op maat voor je aan. Daarnaast installeren en verwijderen we ook onderdelen, wanneer nodig. Wil je graag een gepersonaliseerde configuratie? Dat kan. We passen bestaande configuraties aan of breiden ze voor je uit. Zo kan iedereen direct aan de slag met hun nieuwe apparatuur.

Tijd en afval besparen? In ons magazijn verwijderen we alvast zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal van je apparatuur. Dat is efficiënt én duurzaam We zorgen er natuurlijk wel voor dat jouw apparatuur onbeschadigd op locatie aankomt.

We leveren alle mobiele devices met de laatste nieuwe software en een volle accu. Zo kun je direct aan de slag. 

Afvoer oude hardware & dataverwijdering

Wij verzorgen de afvoer, registratie en dataverwijdering van je oude apparatuur. Daarnaast zorgen we ook nog eens voor de hoogst mogelijke inruilwaarde. Lees hieronder meer over de opties.

De oude hardware voeren we voor je af en verwerken we op een milieuvriendelijke manier. Zo hoef jij je er geen zorgen om te maken en werken wij op een maatschappelijk verantwoorde manier. 

Als je dat wil kun je kiezen voor een extra laag aan dataveiligheid. Bij deze optie verpakken we de datadragers op locatie in verzegelde transportboxen. Na ontvangst plaatsen we de datadragers in een beveiligde opslag. 

Vaak is je oude apparatuur nog geld waard. Dit werkt kostenverlagend op je vervangingstraject. Wij zorgen voor de hoogst mogelijke inruilwaarde. Als jij je oude apparatuur toch opnieuw wil inzetten, reinigen wij deze voor je.

Oude apparatuur bevat vaak gevoelige data. Deze verwijderen we door een gecertificeerde data wipe. Hiervan krijg je per apparaat een certificaat dat de dataverwijdering garandeert. Zo weet je zeker dat er geen gevoelige data op straat terecht komt.